Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ACCIDENT GROAZNIC! 18 oameni au murit după ce un microbuz s-a lovit cu un camion

Publicat:

NEWS ALERT

Grav accident rutier in sudul din estul EgiptuluiOptsprezece persoane, printre care doisprezece polițiști egipteni, au murit dupa ce un microbuz a intrat in coliziune cu un camion in apropierea localitații .

"Doisprezece polițiști au murit, precum și patru studenți și alte doua persoane neidentificate", au precizat reprezentantii Ministerului de Interne egiptean intr-un comunicat

Nordul peninsulei Sinai este cuprins de atentate jihadiste, in timp ce sudul este in general ferit de violențe, amintește .

Share pe

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav in Dolj! Doua persoane au fost lovite de un TIR, dupa ce șoferul a adormit la volan. O femeie in varsta de 45 de ani a murit pe loc / FOTO

18:35, 24.04.2024 - In aceasta dupa amiaza, un grav accident de circulație a avut loc pe marginea unui drum din Dolj. O femeie in varsta de 45 de ani a decedat, iar un barbat se afla in stare grava, la spital, dupa ce au fost loviti de un TIR. Șoferul ar fi adormit la volan.

Tragedie la o zi de naștere in SUA. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost ranite grav de o șoferița bauta

10:15, 21.04.2024 - Accident tragic in statul Michigan din SUA. O femeie care s-a urcat bauta la volan a intrat cu mașina intr-un club unde se ținea o zi de naștere. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost grav ranite.

Atac cu rachete asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Cel puțin patru oameni au murit

21:26, 17.04.2024 - Cel puțin patru oameni au murit in urma unui atac rusesc asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Autoritațile locale spun ca sunt și mai multe persoane ranite. De asemenea, pagubele sunt importante, anunța ucrainenii.

Un microbuz, un autoturism și un camion, implicate intr-un accident produs pe Valea Oltului

10:10, 02.04.2024 - Un microbuz, un autoturism și un camion au fost implicate intr-un accident produs pe Valea Oltului in județul Valcea. Cel puțin doi oameni au ramas incarcerați. La fața locului intervin numeroase echipaje medicale, de la Poliție și de la ISU.

Accident rutier teribil in Iași. Doua persoane au murit, dupa ce mașina in care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion / FOTO

19:10, 25.03.2024 - Un accident rutier cumplit a avut loc, luni dupa-amiaza, 25 martie 2023, in Iași. Doua persoane, soț și soție, și-au pierdut viața, dupa ce mașina in care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion.

(foto) Un motociclist a decedat, dupa ce a fost lovit de un microbuz, la Dubasari: Șoferul autoturismului, spitalizat

15:55, 24.03.2024 - Accident cumplit in stanga Nistrului. Un motociclist a decedat, dupa ce a fost lovit de un microbuz, pe o strada din Dubasari. Potrivit așa-zisului minister de Interne din regiune, impactul a avut loc pe 23 martie curent.

Tragedie la Huși: un tanar de 29 de ani, șofer de camion, a murit intr-un accident infiorator pe o autostrada din Germania!

00:36, 16.03.2024 - DUREROS… Un tanar de 29 de ani din municipiul Huși, șofer pe camion in Germania, și-a pierdut viața intr-un cumplit accident rutier. Francisc Cioloca nu a avut nicio șansa sa scape cu viața, dupa ce vehiculul de mare tonaj pe care il conducea pe autostrada A7, in direcția Wurzburg, a intrat in coliziune…

Accident dramatic in Sibiu. Trei oameni au murit dupa ce o mașina și un camion s-au izbit violent

17:30, 08.03.2024 - In urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul s-a soldat cu trei victime.


Ce parere ai despre aceasta stire?