Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident grav în judeţul Gorj. Un bărbat şi mama lui au murit după ce au fost loviţi de două mașini

Publicat:
Accident grav în judeţul Gorj. Un bărbat şi mama lui au murit după ce au fost loviţi de două mașini

Doi pietoni, un barbat si mama acestuia, au murit, duminica dimineata, dupa ce au fost loviti de doua autoturisme. O mașina condusa de un tanar a intrat pe contrasens, unde a lovit un pieton si un autoturism parcat, iar masina parcata a fost proiectata in al doilea pieton, care de asemenea a murit, potrivit News.ro.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident teribil in Dolj! O femeie a murit si alte doua au fost ranite, dupa ce o masina a intrat pe trotuar

12:55, 10.04.2024 - Un accident foarte grav a avut loc miercuri in județul Dolj. Din pacate, o femeie și-a pierdut viața. Alte doua victime au avut nevoie de ingrijiri medicale. Trei femei au fost lovite, miercuri dimineața, de o mașina al carei șofer ar fi pierdut controlul direcției și a intrat pe un trotuar din Bailesti,…

Accident cumplit in Constanța! Un barbat de 59 de ani, angajatul unei firme de paza, a murit pe loc dupa ce s-a rasturnat cu masina / FOTO

08:31, 19.03.2024 - Un accident cumplit a avut loc, cu puțin timp in urma, in Constanța. Un sofer in varsta de 59 de ani, angajat al unei firme de paza, a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina pe DN2A, intre localitatile Curcea si Stupina, din judetul Constanta.

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.

Accident grav in județul Dolj! Un sofer de 24 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-o caruta in care se aflau patru persoane / FOTO

08:05, 19.02.2024 - Un accident cumplit a avut loc, in urma cu o seara, in județul Dolj! Un șofer de 24 de ani și-a pierdut viața, dupa ce a intrat cu mașina intr-o caruța in care se aflau patru persoane, dintre care doi minori.

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.

Carambol cu 4 mașini pe o șosea din județul Timiș. O femeie a ajuns la spital 

12:25, 29.01.2024 - Carambol cu 4 mașini pe o șosea din județul Timiș, chiar in apropierea de municipiul Timișoara, conform tion.ro.Un șofer de 56 de ani a condus o mașina pe DN 6, dinspre localitatea Izvin inspre Timișoara, iar la un moment dat a intrat in coliziune cu o alta mașina condusa de un barbat, in varsta de…


Ce parere ai despre aceasta stire?