Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident grav în București, în zona Fântâna Miorița: un tânăr de 21 de ani a murit

Publicat:

Un tanar in varsta de 21 de ani a murit, marti dimineata, intr-un accident rutier produs pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti, informeaza .

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

DATE DE AUDIENTA ARTICOLE RECENTE Carlsberg isi anunta retragerea din Rusia, una dintre principalele…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in Dolj. Un tanar de 18 ani a murit dupa ce autorismul in care se afla s-a rasturnat

12:15, 27.04.2024 - Un accident cumplit a avut loc noaptea trecuta in județul Dolj și a curmat viața unui tanar de 18 de ani. Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a rasturnat pe partea carosabila, curmand viața prietenului sau.

Violonistul Gabriel Stangau a murit intr-un accident, la numai 32 de ani

09:15, 18.02.2024 - Talentatul violonist Gabriel Stangau, originar din Borșa, a murit intr-un accident de ATV, in localitatea Dumbravița, Maramureș. Artistul locuia in Baia Mare, conform informațiilor prezentate pe pagina sa de Facebook, iar in urma cu doar trei zile implinise varsta de 32 de ani. Citește și: Pfizer platește…

Tragedie: Violonistul maramureșean Gabriel Stangau a murit intr-un accident

16:21, 17.02.2024 - O noua tragedie s-a petrecut sambata in Maramureș, dupa ce un barbat a cazut cu ATV-ul in Dumbravița. Este vorba tocmai de violonistul Gabriel Stangau, originar din Borșa. Acesta locuia in Baia Mare, conform descrierii de pe pagina sa de Facebook. Acesta implinise 32 de ani in urma cu trei zile. Pe…

ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit

16:40, 16.02.2024 - In dupa-masa zilei de 16 februarie, in jurul orei 13.30, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Someș” al județului Satu Mare... The post ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit first appeared on Informatia Zilei .

Accident cumplit in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit la volanul mașinii sale / FOTO

16:20, 16.02.2024 - Un accident devastator s-a produs, vineri dupa-amiaza, in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit in timp ce se afla la volanul mașinii sale, dupa ce autoturismul a fost distrus complet, in urma impactului cu un stalp. Medicii l-au resuscitat, dar fara succes.

Constanta: Accident rutier mortal pe bulevardul Aurel Vlaicu, zona Hornbach! Un tanar a murit (GALERIER FOTO+VIDEO)

07:55, 04.02.2024 - Un cumplit accident rutier a avut lco in aceasta dimineata pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanta. Din primele informatii soferul unui autoturism Volkswagen inmatriculat in judetul Ialomita, care circula catre podul IPMC a pierdut controlul autoturismului in sensul giratoriu de la intersectia…

Accident rutier mortal pe Șoseaua Siești din Capitala. Un tanar de 18 ani a murit pe loc, dupa ce a intrat cu viteza intr-un copac / FOTO

08:35, 03.02.2024 - Un teribil accident rutier a avut loc, seara trecuta, pe Șoseaua Siești din Capitala. In urma impactului violentm un tanar de 18 ani a murit pe loc, dupa ce a intrat cu viteza intr-un copac.

Accident cumplit in București! Un tanar de 18 ani a murit. Avea permis de conducere de doar o luna / FOTO

08:20, 31.01.2024 - Un accident cumplit s-a produs in București! Tragedia a avut loc noaptea trecuta in sectorul 5 al Capitalei. Un tanar in varsta de 18 ani a murit. Baiatul avea permis de conducere de doar o luna. Iata cum s-a intamplat incidentul!


Ce parere ai despre aceasta stire?