Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident dramatic pe aeroport. Doi oameni au murit, după ce au căzut din trenul de aterizare al unui avion

Publicat:

Doua persoane au murit luni in Ecuador dupa ce au cazut din trenul de aterizare al unui avion care a decolat la primele ore ale diminetii de pe aeroportul de Olmedo, al orasului balnear Guayaquil, informeaza agentia de stiri EFE.

Este ceea ce au informat surse ale politei, dupa ce au fost sesizate de autoritatea aeroportuara, care a decis sa inchida pista si sa suspende temporar activitatile aeriene.

Comandantul politiei, , a declarat ca cele doua victime "erau urcate pe trenul de aterizare al unui avion al companiei LAN" si ramane de stabilit, daca "sistemul…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat mort dupa ce un zid a cazut peste el

17:45, 22.04.2024 - Un barbat din judetul Vaslui a murit dupa ce un zid de beton a cazut peste el. O ambulanta l-a preluat si, pe drumul catre spital, a intrat in stop cardio-respirator. A fost resuscitat si predat in stare critica medicilor de la urgente. Acestia insa nu l-au putut salva. Incidentul a avut loc uni dupa…

Un copil a murit, dupa ce a cazut o poarta peste el, in Olt! Baiatul de trei ani nu a putut fi salvat

22:21, 09.04.2024 - O tragedie sfașietoare a lovit județul Olt, dupa ce un baiat in varsta de trei ani și-a pierdut viața in mod tragic. Incidentul cutremurator a avut loc in localitatea Marunței, unde o poarta de acces s-a prabușit peste micuț, provocandu-i rani mortale.

O fata de 15 ani din Brașov a murit dupa ce a cazut de la etajul 8 al unui bloc

21:05, 07.04.2024 - O adolescenta de 15 ani a murit, duminica, dupa ce a cazut de la etajul al optulea al unui bloc de locuinte din municipiul Brasov. Incidentul a avut loc la ora 2:00 dimineata, iar echipajele medicale trimise de urgenta la fata locului nu au putut decat sa constate decesul.

Grav accident de circulație, in Romania: doi oameni au murit!

20:05, 25.03.2024 - Un grav accident de circulație a avut loc luni, 25 martie, la ieșirea din Pașcani, spre suburbia Gaștești, pe drumul național. Un barbat in varsta de 74 de ani și o femeie și-au pierdut viata. Masina victimelor a patruns pe contrasens Mașina in care se aflau, inmatriculata in județul Brașov, ar fi patruns…

Patru persoane au murit, iar alte 30 sunt ranite in urma unui accident care s-a produs in timpul unui raliu in Ungaria

18:40, 24.03.2024 - Patru persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite in urma unui accident auto ce a avut loc la un raliu in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil.

Doi piloți au dormit in același timp, in timpul unui zbor cu 153 de pasageri. Ce a urmat

07:45, 10.03.2024 - Un incident neobișnuit a avut loc la bordul unui avion cu 153 de pasageri. Doi piloti indonezieni care se aflau la comanda unui avion au adormit aproape simultan si nu au reactionat timp de aproape 30 de minute in timpul zborului, relateaza The Guardian, citata de News.ro. Zborul Batik Air se deplasa…

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Accident dramatic in Sibiu. Trei oameni au murit dupa ce o mașina și un camion s-au izbit violent

17:30, 08.03.2024 - In urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul s-a soldat cu trei victime.


Ce parere ai despre aceasta stire?