Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident dramatic în Vâlcea! Doi tineri, de 17 și 23 de ani, au murit / FOTO

Publicat:

O tragedie cutremuratoare a avut loc in județul Valcea, unde doi tineri cu varstele de 17 și 23 de ani și-au pierdut viața in urma unui accident dramatic. Incidentul tragic s-a produs in localitatea Dragașani.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav in Suceava: Doi tineri au murit dupa ce au intrat cu motoscuterul intr-un podet

09:40, 27.04.2024 - Doi tineri au murit, in noaptea de vineri spre sambata, intr-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce apartine de orasul Dolhasca, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava.

Drama fara margini. Doi tineri, de 22, respectiv 15 ani, au murit intr-un cumplit accident de masina!

14:00, 07.04.2024 - Inca un accident ingrozitor de masina a curmat viata a doi tineri. S-a intamplat in localitatea Dragoești din județul Valcea. In plus, o fata in varsta de 14 ani a fost grav ranita, fiind transportata de urgența la spital. Autoturismul in care se aflau a intrat in coliziune cu un alt vehicul și a fost…

Doi tineri au murit intr-un accident nimicitor, in județul Valcea. O fata de 14 ani, grav ranita VIDEO

12:20, 07.04.2024 - Un accident rutier tragic a avut loc la primele ore ale dimineții de duminica, in localitatea Dragoești, județul Valcea. Doi tineri și-au pierdut viața, iar o minora se lupta pentru supraviețuire, la spital.

Doi tineri de 15 și 22 de ani morti pe loc si o adolescenta ranita, intr-un accident produs la Dragoesti

11:15, 07.04.2024 - Doi tineri de 15 si 22 de ani au murit, iar o fata de 14 ani a ajuns la spital dupa ce, in noaptea de sambata spre duminica, au intrat cu masina intr-un autoturism si apoi intr-un stalp aflate pe marginea unui drum din Dragoesti, a anunțat IPJ Valcea, citat de Agerpres.Accidentul a avut loc in jurul…

FOTO – Sange pe șoselele din Romania: alți doi tineri au murit intr-un accident crunt

09:55, 07.04.2024 - Doi tineri au murit in urma unui accident rutier produs duminica pe o șosea din județul Valcea, informeaza Mediafax. O adolescenta a ajuns la spital. Mașina in care se aflau cei trei a lovit un autoturism staționat și un stalp.

Trei tineri au murit și alți patru au fost raniți in urma unui accident violent. Mașinile in care se aflau cei 7 s-au rasturnat in doua curți din satul Paraul Pantei

12:46, 31.03.2024 -  Trei tineri au murit și alți patru au fost raniți dupa ce doua mașini s-au rasturnat in doua curți. Tragedia a avut loc in comuna... The post Trei tineri au murit și alți patru au fost raniți in urma unui accident violent. Mașinile in care se aflau cei 7 s-au rasturnat in doua curți din satul Paraul…

Accident dramatic in Sibiu. Trei oameni au murit dupa ce o mașina și un camion s-au izbit violent

17:30, 08.03.2024 - In urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul s-a soldat cu trei victime.

Doi tineri au murit dupa ce au intrat cu masina intr-un gard de beton, la Dragasani

10:15, 02.02.2024 - Doi tineri, unul de 17 ani si celalalt de 23 de ani, au decedat dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un gard din beton pe o strada din municipiul Dragasani, au informat, vineri, reprezentantii Politiei Valcea.


Ce parere ai despre aceasta stire?