Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ACCIDENT DE MUNCĂ – Un borșean s-a răsturnat cu excavatorul în timp ce vroia să îl urce într-o camionetă

Publicat:
ACCIDENT DE MUNCĂ – Un borșean s-a răsturnat cu excavatorul în timp ce vroia să îl urce într-o camionetă

Astazi, 24 aprilie a.c., la ora 08.30, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin apel 112 despre faptul ca un barbat a suferit leziuni corporale, in timp ce efectua manevre de incarcare intr-o camioneta a unui excavator. The post ACCIDENT DE MUNCA – Un borșean s-a rasturnat cu excavatorul in timp ce vroia sa il urce intr-o camioneta first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina si a lovit un cap de pod

09:11, 04.04.2024 - Accident mortal, ieri-seara, pe raza localitatii Ciula Mare, din judetul Hunedoara, dupa ce un sofer a pierdut controlul masinii, care s-a rasturnat si a lovit un cap de pod. Miercuri, in jurul orei 20.20, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizata despre incidentul rutier. In accident a fost implicat un…

ACCIDENT RUTIER Accident pe raza localitații Orașu Nou

10:55, 03.04.2024 - Secția de Pompieri Negrești Oaș intervine la un eveniment rutier produs pe raza localitații Orașu Nou. The post ACCIDENT RUTIER Accident pe raza localitații Orașu Nou first appeared on Informatia Zilei .

O camioneta s-a rasturnat pe camp la Cumparatura. Trei persoane au ajuns la spital

17:11, 17.03.2024 - O camioneta a iesit in afara partii carosabile, pe raza localitații Cumparatura, informeaza ISU Suceava. Au intervenit pompierii militari, cu o autospeciala pentru descarcerare, si Serviciul de Ambulanta Judetean, cu trei echipaje. In camioneta se aflau trei persoane, neincarcerate, constiente si cooperante.…

TRAGEDIE LA LOCUL DE MUNCA Muncitor decedat intr-un accident la locul de munca

11:55, 14.03.2024 - Este alarmant faptul ca astfel de incidente sunt ignorate sau mușamalizate, deși viața și siguranța angajaților sunt in joc The post TRAGEDIE LA LOCUL DE MUNCA Muncitor decedat intr-un accident la locul de munca first appeared on Informatia Zilei .

ACCIDENT IN CRAIDOROLȚ O tanara s-a rasturnat cu autoturismul

19:25, 10.03.2024 - 12 cadre militare ale Detasamentului de Pompieri Carei au intervenit in dupa-masa zilei de 10 martie, in jurul orei 15.00, cu doua autospeciale... The post ACCIDENT IN CRAIDOROLȚ O tanara s-a rasturnat cu autoturismul first appeared on Informatia Zilei .

MUNCA ȘI FEMEILE Cum sta Romania in UE la ponderea femeilor care lucreaza part-time?

20:50, 08.03.2024 - In trimestrul trei din 2023, ponderea angajatilor cu varsta intre 15 si 64 de ani din Uniunea Europeana care lucrau in regim part-time era mai ridicata in cazul femeilor (28%) decat in cazul barbatilor (8%)... The post MUNCA ȘI FEMEILE Cum sta Romania in UE la ponderea femeilor care lucreaza part-time?…

FOTO – O șoferița a provocat un accident rutier soldat cu o victima la Borșa

11:26, 06.03.2024 - Aseara,la ora 21:47, polițiștii din Borșa au fost sesizați ca pe strada 22 Decembrie din oraș s-a produs un accident de circulație. The post FOTO – O șoferița a provocat un accident rutier soldat cu o victima la Borșa first appeared on Informatia Zilei .

Șofer de TIR din Borșa decedat intr-un tragic accident produs in județul Bihor

20:55, 13.02.2024 - Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situații de Urgența Crișana al județului Bihor, Camelia Roșca, a afirmat ca ambii soferi au ramas incarcerati. The post Șofer de TIR din Borșa decedat intr-un tragic accident produs in județul Bihor first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?