Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident cumplit. Un bărbat a murit după ce a intrat cu maşina sub un TIR încărcat cu carne de porc

Publicat:

Foto: gazetavalceana.o Un șofer a murit duminica dimineata dupa ce a intrat cu masina sub un TIR incarcat cu carne de porc. S-a intamplat pe DN 7 / E 81, in judetul Valcea, pe o portiune de drum cunoscuta drept . Accident pe . Un barbat in varsta de 30 de ani, din localitatea – Valcea, a murit dupa ce a intrat cu masina sub un TIR incarcat cu carne de porc in Milcoiu. Potrivit salvatorilor, soferul unui autoturism a iesit in DN 7 dintr-o statie de carburanti si a intrat in coliziune cu un autotren ce se deplasa pe sensul de mers Valcea – Arges. TIR-ul era…

Citeste articolul mai departe pe jurnalmm.ro…  

Sursa articol: jurnalmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit in Piața Unirii din București! Un barbat a murit / FOTO

09:16, 10.04.2024 - Un accident cumplit s-a produs in aceasta dimineața, pe data de 10 martie 2024, in Piața Unirii din București. Un barbat in varsta de 35 de ani a murit. Iata ce s-a intamplat pe strada Halelor din Capitala!

FOTO Langa noi: Un barbat a murit dupa ce mașina in care se afla a intrat intr-un autotren incarcat cu pal, la Suceava

19:45, 05.04.2024 - FOTO Langa noi: Un barbat a murit dupa ce mașina in care se afla a intrat intr-un autotren incarcat cu pal, la Suceava Potrivit plutonier Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava este vorba despre un accident rutier intre un autotren și un autoturism. In autoturism au fost identificate doua persoane incarcerate,…

Accident cumplit in Constanța! Un barbat de 59 de ani, angajatul unei firme de paza, a murit pe loc dupa ce s-a rasturnat cu masina / FOTO

08:31, 19.03.2024 - Un accident cumplit a avut loc, cu puțin timp in urma, in Constanța. Un sofer in varsta de 59 de ani, angajat al unei firme de paza, a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina pe DN2A, intre localitatile Curcea si Stupina, din judetul Constanta.

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.

Un barbat a murit strivit de propria mașina, pe care o repara pe banda de urgența de pe A1

11:50, 30.01.2024 - Un barbat a murit strivit de propria mașina, pe care o repara pe banda de urgența de pe A1 Un barbat in varsta de 68 de ani a murit strivit de propria mașina marți dimineața, 30 ianuarie, pe autostrada București-Pitești. Incidentul s-a petrecut pe banda de urgența a autostrazii A1, la kilometru 27,…


Ce parere ai despre aceasta stire?