Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ACCIDENT CUMPLIT. O tânără de 19 ani A MURIT la câteva zile după ce și-a luat permisul! FOTO

Publicat:

Astazi urma sa suțina prima proba de bacalaureat, dar a murit într-un cumplit accident de mașina. O clipa de neatenție și lipsa de experiența au facut ca sa-și piarda viața la doar 19 ani.

Cumplitul accident a avut loc ieri, în județul Tulcea, pe drumul ce leaga Niculițel de Isaccea.  avea permis de doar câteva zile. Fara experiența, a condus pe un asfalt umed, iar la ieșirea dintr-o curba a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de un copac de la marginea drumului.

Impactul a fost devastator, tânara neavând…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

El este Andrei, tanarul de 19 ani, care a murit alaturi de varul sau intr-un accident cumplit in Argeș. Luase permisul de doar trei saptamani

12:21, 03.05.2024 - Andrei a murit alaturi de varul sau intr-un accident cumplit in Argeș. Tanarul avea 19 ani și luase permisul in urma cu doar trei saptamani. Cei doi se aflau in mașina cu alte doua persoane, care au supraviețuit. Din nefericire, Andrei și varul sau au murit pe loc.

Un tanar de 21 de ani a murit chiar de ziua lui, intr-un accident. Tragedie fara margini de Florii

16:01, 28.04.2024 - Tanarul de 21 de ani a mers in club cu prietenii ca sa-și serbeze ziua de nume. Dupa ce s-a distrat ore in șir pe ringul de dans și a consumat mai multe pahare de alcool, Florin s-a urcat la volanul mașinii și a plecat spre casa. Pe drum, a pierdut controlul direcției și a intrat cu viteza intr-un stalp.…

Accident cumplit in Piața Unirii din București! Un barbat a murit / FOTO

09:16, 10.04.2024 - Un accident cumplit s-a produs in aceasta dimineața, pe data de 10 martie 2024, in Piața Unirii din București. Un barbat in varsta de 35 de ani a murit. Iata ce s-a intamplat pe strada Halelor din Capitala!

Acces Direct. Declarațiile Andrei, prietena Geaninei, tanara care a murit intr-un accident. Ce s-a intamplat in seara respectiva

19:25, 21.03.2024 - Geanina era in mașina cu doi prieteni atunci cand a murit intr-un accident provocat chiar de unul dintre ei. Sebi, un tanar de 23 de ani, se afla la volanul mașinii lui, atunci cand ar fi condus cu viteza. Andra se afla pe scaunul din dreapta.

Accident mortal in Alba! Un tanar de 22 de murit, dupa ce a pierdut controlul mașinii și s-a rasturnat

09:25, 15.03.2024 - Un accident mortal a avut loc in aceasta dimineața pe raza comunei Petrești, din județul Alba. Un tanar de 22 de ani a pierdut controlul autoturismului din cauza carosabilului umed și s-a rasturnat. Impactul a fost atat de violent incat i-au fost cauzatoare de moarte.

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Accident infiorator pe DN1! O persoana a murit, iar alta a ajuns la spital, dupa un impact puternic intre un TIR si o autoutilitara / FOTO

12:25, 13.02.2024 - Un accident tragic a avut loc pe Drumul Național DN1, in localitatea Dumbrava. Impactul violent dintre un TIR și o autoutilitara a dus la pierderea unei vieți și la ranirea grava a unei alte persoane.

Șocant: Kelvin Kiptum, detinatorul recordului mondial la maraton și singurul care a coborat sub 2h și un minut, a murit intr-un accident rutier!

10:30, 12.02.2024 - Kenyanul Kelvin Kiptum, detinatorul recordului mondial la maraton, si antrenorul sau au murit, duminica, intr-un accident rutier in Rift Valley, Kenya. Astfel, s-a curmat cariera promitatoare a singurului barbat care a alergat maratonul in mai putin de doua ore si un minut, relateaza Reuters. ...


Ce parere ai despre aceasta stire?