Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident cumplit! Maşină de poliţie care circula spre Gătaia, spulberată pe şosea

Publicat:

Un echipaj de politie care venea din judetul Teleorman spre Gataia (Timis), insotind o ambulanta, a fost implicata intr-un accident teribil. The post Accident cumplit! Masina de politie care circula spre Gataia, spulberata pe sosea appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident la Pitești cu o mașina de Poliție

14:15, 04.04.2024 - Joi, 4 aprilie, in jurul orei 12:30, la intersecția strazilor Tache Ionecu și Garoafelor din municipiul Pitești, a avut loc un eveniment rutier in care a fost implicata o autospeciala de poliție din Poiana Lacului. Citește și: Sechestru pe averea lui Nicola Inquieto si a lui Nicolae Diaconu. Procesul…

Accident cumplit pe Autostrada Soarelui! Un mort și trei raniți dupa ce o mașina s-a rasturnat

17:25, 16.03.2024 - O persoana a murit și trei au fost ranite, sambata, dupa ce mașina in care se aflau s-a rasturnat pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona lcoalitații Lehliu Gara, din județul Calarași.

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.

Accident cumplit in București. O mașina s-a rasturnat pe șosea, intr-o intersecție din sectorul 4

12:00, 13.02.2024 - Accident cumplit intr-o intersecție din sectorul 4 din București. Doua mașini s-au ciocnit, iar in urma impactului una dintre ele s-a rasturnat. Incidentul a avut loc in zona Constantin Brancoveanu din capitala. La fața locului s-au prezentat de urgența mai multe echipaje de poliție și salvare. Autoritațile…

Accident cumplit in București. O mașina s-a rasturnat pe șosea, intr-o intersecție din sectorul 4

07:05, 13.02.2024 - Accident cumplit intr-o intersecție din sectorul 4 din București. Doua mașini s-au ciocnit, iar in urma impactului una dintre ele s-a rasturnat. Incidentul a avut loc in zona Constantin Brancoveanu din capitala. La fața locului s-au prezentat de urgența mai multe echipaje de poliție și salvare. Autoritațile…

Accident cumplit in Satu Mare! Un tanar de 30 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp / FOTO

10:50, 03.02.2024 - Un accident teribil a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, pe un drum din judetul Satu Mare. Un barbat de 30 de ani a murit, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un stalp, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Somes".

Panica pe o șosea din Botoșani! In urma unui accident, o mașina in care se aflau mai multe persoane a luat foc

11:06, 30.01.2024 - Panica pe o șosea din Botoșani in aceasta dimineața! Un autoturism in care se aflau mai multe persoane a fost cuprins de flacari la scurt timp dupa ce barbatul care se afla la volan a pierdut controlul volanului intr-o curba și s-a izbit de un mal de pamant.

Accident cumplit intre un TIR si o duba, in Timis! Un tanar in varsta de 21 de ani și-a pierdut viața / FOTO

10:50, 27.01.2024 - Un accident cumplit a avut loc astazi intre un TIR și o duba, in Coșava, județul Timiș! Un tanar in varsta de 21 de ani și-a pierdut viața in urma impactului puternic dintre cele doua autoturisme.


Ce parere ai despre aceasta stire?