Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident cumplit în Vaslui! Un tânăr în vârstă de 22 de ani a murit pe loc, după ce a intrat cu 180 km/h într-un camion 

Publicat:

Este vestea șoc a zilei! Un baiat in varsta de 22 de ani, din Vaslui, a murit pe loc, dupa ce a intrat cu viteza intr-un camion. Potrivit primelor informații, tanarul avea 180 km/h! Oamenii legii s-au chinuit timp de o ora ca sa-l scoata dintre fiare!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit in Vaslui. O femeie a murit și o alta persoana a fost ranita, dupa ce mașina in care se aflau a intrat intr-un copac / FOTO

12:21, 11.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs in Vaslui, vineri noapte. O femeie a murit și o alta persoana a fost ranita grav, dupa ce șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina intr-un copac. Femeia nu a mai avut nicio șansa și a fost declarata decedata.

Accident grav in Dolj! Doua persoane au fost lovite de un TIR, dupa ce șoferul a adormit la volan. O femeie in varsta de 45 de ani a murit pe loc / FOTO

18:35, 24.04.2024 - In aceasta dupa amiaza, un grav accident de circulație a avut loc pe marginea unui drum din Dolj. O femeie in varsta de 45 de ani a decedat, iar un barbat se afla in stare grava, la spital, dupa ce au fost loviti de un TIR. Șoferul ar fi adormit la volan.

Accident cumplit in Piața Unirii din București! Un barbat a murit / FOTO

09:16, 10.04.2024 - Un accident cumplit s-a produs in aceasta dimineața, pe data de 10 martie 2024, in Piața Unirii din București. Un barbat in varsta de 35 de ani a murit. Iata ce s-a intamplat pe strada Halelor din Capitala!

Accident cumplit pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava / FOTO

16:30, 24.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs astazi, pe data de 24 martie 2024, pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava și au fost transportate de urgența la spital.

Imagini care va pot afecta emoțional - Accident teribil pe șoselele din Romania / VIDEO

08:51, 13.03.2024 - Imagini tulburatoare surprinse de camera de bord a unei mașini. Un accident teribil, petrecut pe centura Avrigului (Sibiu) și soldat cu trei morți. Oamenii din mașina nu au avut nicio șansa. In imagini se poate vedea cum un camion lovește in plin o mașina și apoi cade in gol de pe pod. Atenție, urmeaza…

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.

Doliu in lumea sportului! Detinatorul recordului mondial la maraton s-a stins din viața la varsta de 24 de ani. A murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau

07:21, 12.02.2024 - Lumea sportului internațional e in doliu! S-a stins din viața, la varsta de 24 de ani, detinatorul recordului mondial la maraton. Potrivit primelor informații, acesta a murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau.


Ce parere ai despre aceasta stire?