Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Pistă nouă care poate face lumină în cazul identității tatălui Cameliei. Ce spun apropiații / VIDEO

Publicat:

Informații noi din ancheta momentului. Cine e, de fapt, tatal adevarat al Cameliei, pe care fiica il cauta fara incetare. Apropiații familiei rup tacerea. Maruriile incredibile, la .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul Rafila face lumina in cazul lui Florin Piersic: “Am stat 20 de minute cu el”. Ce se va intampla cu actorul dupa operație

23:40, 09.05.2024 - Joi la pranz, 9 mai 2024, Florin Piersic a suferit o noua intervenție chirurgicala la Spitalul Foișor din Capitala. Actorului i s-a inlocuit proteza de la picior, cea despre care specialiștii au precizat ca a stat la baza septicemiei. Dupa operație, Alexandru Rafila a facut lumina in cazul celebrului…

Acces Direct. Gabriel, fratele lui Costel, barbatul disparut in urma cu 27 de ani, detalii groaznice despre stana! Informații șocante: „L-a gasit mort” / VIDEO

19:16, 26.04.2024 - Gabriel, fratele lui Costel, barbatul care a disparut in urma cu aproximativ 27 de ani, a oferit detalii groaznice despre stana verișoarei! Noi informații șocante cu privire la acest caz cutremurator.

Acces Direct. Noi detalii in cazul lui Costel, barbatul disparut in urma cu 27 de ani. Ce i-ar fi povestit varul lui surorii barbatului: „A inceput cu mesajele”

19:51, 24.04.2024 - Dumitrița nu știe nici dupa ani buni ce s-a intamplat cu fratele ei care pe atunci avea 14 ani. Femeia susține ca varul lui, Ovidiu, ar fi știut mai multe, dar nu ar fi vrut sa spuna unele detalii și familiei, ca mai apoi in 2020 sa ii trimita un mesaj in care i-a spus ca barbatul ar fi murit.

Acces Direct. Socrul preotului din Roata de Jos face lumina in cazul duhovnicului. Il acuza ca ar fi fost violent cu fiica lui: „Merg cu probele in instanța”

20:00, 18.04.2024 - Un preot dintr-un sat din Giurgiu nu mai are voie sa slujeasca, asta dupa ce soția lui a intentat procesul de divorț. Era duhovnic in Roata de Jos de 16 ani, iar comunitatea nu accepta un alt preot. In tot acest timp, socrul lui spune ca a fost violent cu fiica lui și ar fi inșelat-o.

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Informații șocante in cazul lui Robert, olimpicul de 16 ani, din Drobeta Turnu-Severin, care si-a injunghiat colega de clasa pe strada. Tanarul a povestit ce s-a intamplat, de fapt

08:45, 05.03.2024 - Noi detalii șocante au ieșit la iveala in cazul crimei din Drobeta Turnu-Severin, la scurt timp dupa ce Mara, o adolescenta in varsta de 18 ani, a fost injunghiata de iubitul ei, pe nume Robert. Tanarul a vorbit despre ce s-ar fi intamplat, de fapt, in acel moment intre el și adolescenta. In urma incidentului,…

Mirela Vaida, adevarul despre cazul Vulpița și Viorel! De ce a fost difuzata la Acces Direct atat de des povestea celor doi, de fapt: „8 luni de zile...”

21:00, 04.03.2024 - Mirela Vaida a spus adevarul despre cazul Vulpița și Viorel. Iata din ce motiv a fost difuzata atat de des la Acces Direct povestea celor doi, de fapt. Ce a marturisit celebra prezentatoare TV.

Noi informații in cazul crimei de la Padina! Ce spune vrajitoarea Sidonia, dupa ce fiii ei, care au ucis un barbat de 41 de ani la o petrecere cu vedete, au ramas in arest preventiv: „Omul asta a avut ursita sa moara”

08:15, 21.02.2024 - La mai bine de o saptamana de la crima, au aparut noi detalii si declarații infioratoare de la vrajitoarea Sidonia, mama celor trei barbați arestați dupa ce au ucis cu sange rece un barbat in varsta de 41 de ani, la o petrecere cu vedete, din Padina. Iata ce spune femeie, dupa ce cei trei indivizi au…


Ce parere ai despre aceasta stire?