Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Ioan, bărbatul dispărut de șase luni, văzut ieri în Brașov de o telespectatoare: ”El era, avea o șapcă în cap”

Publicat:

a disparut de mai bine de șase luni. A plecat in padure, sa culeaga ciuperci și de atunci nu a mai fost vazut niciodata. Cele doua fiice ale lui sunt disperate și doresc cu orice preț sa iși gaseasca tatal. Iata ca , barbatul in varsta de 64 de ani, a fost vazut ieri in Brașov.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Tatal lui Calin, declarații despre seara in care fiul lui a disparut. Ce a descoperit parintele in noaptea fatidica: „Cu vreo ora inainte...”

20:36, 10.05.2024 - Mama lui Calin nu mai are liniște de cand știe ca fiul ei este de negasit. Au trecut deja ani buni de cand, pe atunci copil, a disparut. Intre timp, mama lui spune ca de vina ar fi fost un tractorist, care ar fi dat peste el, dar nici in prezent nu se știe cu adevarat ce s-a intamplat cu el.

Acces Direct. Marius, disparut dupa o cearta cu iubita! Nimeni nu știe nimic nici de tanara: „O fi facut vreo prostie...” / VIDEO

18:25, 02.05.2024 - Anghel Marius a disparut dupa o cearta cu iubita. Nimeni nu mai știe nimic de cei doi, dupa ce au plecat la munca in strainatate. Ce a marturisit mama tanarului, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Acces Direct. Varul lui Costel, inregistrare secreta. Ce i-a povestit surorii barbatului disparut in urma cu mulți ani: „Eu atata ii ziceam...”

20:15, 24.04.2024 - Dumitrița are o mulțime de intrebari la care nu gasește raspuns nici la ani buni de cand fratele ei mai mic a disparut. Femeia susține ca totul s-a intamplat in 1997, in timp ce varul lui a declarat ca a disparut in 2000. Ulterior, Ovidiu a venit cu o alta varianta in fața surorii lui Costel.

Acces Direct. Noi detalii in cazul lui Costel, barbatul disparut in urma cu 27 de ani. Ce i-ar fi povestit varul lui surorii barbatului: „A inceput cu mesajele”

19:51, 24.04.2024 - Dumitrița nu știe nici dupa ani buni ce s-a intamplat cu fratele ei care pe atunci avea 14 ani. Femeia susține ca varul lui, Ovidiu, ar fi știut mai multe, dar nu ar fi vrut sa spuna unele detalii și familiei, ca mai apoi in 2020 sa ii trimita un mesaj in care i-a spus ca barbatul ar fi murit.

Acces Direct. Verdict in cazul profesorului disparut din Valcea. Fosta soție a facut testul poligraf! Care sunt rezultatele / VIDEO

19:20, 03.04.2024 - Verdict in cazul profesorului disparut din Valcea, Balan Marian Claudiu. Fosta soție a barbatului facut testul poligraf! Iata care sunt rezultatele, potrivit informațiilor oferite la Acces Direct.

Acces Direct. De ce il banuiește Anișoara pe fostul antrenor de șah al fiului ca i-a facut ceva profesorului disparut de aproape patru ani. Ce i-a dat de gandit femeii

22:00, 22.03.2024 - Anișoara face noi acuzații grave la adresa fostului antrenor de șah al baiatului cel mare. Femeia susține ca ar fi fost in stare sa ii faca ceva fostului ei soț. Despre antrenorul de șah, Anișoara mai spune ca a mințit și la divorț.

Acces Direct. Tanar roman, disparut de 8 ani, dupa ce a plecat la munca in Anglia. Neluțu ar fi avut legatura cu mafia albaneza: „Incepuse sa...” / VIDEO

17:10, 08.03.2024 - Un tanar roman este de negasit de 8 ani! Cirstoiu Dumitru Neluțu a disparut, dupa ce a plecat la munca in Anglia și ar fi avut legatura cu mafia albaneza. Ce a declarat Liliana, mama lui, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Acces Direct. Misterul de la ferma. Parinții iși cauta fiul cioban, disparut de peste 17 ani: ”A fost luat la stana”/ VIDEO

21:11, 27.02.2024 - Un tanar in varsta de 18 ani a disparut dupa ce a lucrat la o ferma, pentru o perioada scurta. Baiatul plecase de acasa in urma cu mai mulți ani și a stat la manastire, astfel ca legatura cu parinții nu era una apropiata.


Ce parere ai despre aceasta stire?