Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Cristi Tănase, un coșmar pentru familia lui? Dezvăluirile șocante făcute de fosta parteneră: „Pe mama a strâns-o de gât” / VIDEO

Publicat:

ar fi fost un coșmar pentru familia lui. Fosta partenera de viața a facut declarații șocante despre casncia pe care a avut-o alaturi de el. Femeia susține ca fostul fotbalist ar consuma substanțe psihoactive.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce l-a demis OpenAI pe Sam Altman anul trecut? Dezvaluiri explozive facute de o fosta membra a boardului companiei

12:10, 29.05.2024 - Helen Toner, o fosta membra a Consiliului de Administrație al OpenAI, a facut o serie de dezvaluiri explozive despre motivele care au dus la demiterea lui Sam Altman de la șefia companiei de cercetare in domeniul inteligenței artificiale, relateaza Business Insider și The Verge.

Xtra Night Show. In ce relații a ramas Catalin Botezatu cu femeile din viața lui. Dezvaluirile facute de designer: „Am suferit”

01:26, 15.05.2024 - Catalin Botezatu este un adevarat Don Juan in showbizul romanesc și a avut la brațul sau numeroase femei frumoase. Designerul a marturisit ca a suferit in urma relațiilor, dar a preferat sa fie cat mai discret in astfel de momente. In ce relații a ramas cu fostele partenere dupa ce și-au spus „adio”.

Acces Direct. Un tata nu știe nimic de fetițele lui! Fosta partenera și-ar fi luat copiii și ar fi plecat la un alt barbat: „Nu am reușit sa...” / VIDEO

16:45, 23.04.2024 - Un tata nu știe ce sa mai faca pentru a afla ceva despre fetițele lui. Ionuț susține ca fosta lui partenera și-ar fi luat copiii și ar fi plecat la un barbat. Relația celor doi s-ar fi racit dupa 8 ani, pentru ca el era plecat in strainatate la munca.

Acces Direct. Cum a aflat Madalin, baiatul mort in accidentul din Olt, ca ar fi fost inșelat de iubita. Dezvaluirile facute de prietena tanarului: „Au facut scandal...” / VIDEO

19:05, 17.04.2024 - Cum a aflat Madalin ca ar fi fost inșelat de iubita. Baiatul mort in accidentul din olt a trecut prin clipe grele. Ce au dezvaluit doua prietene ale tanarului, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Dezvaluirile șocante facute de unul dintre atacatorii din Rusia. Barbatul susține ca a fost platit: „Am primit bani sa ucid”

15:35, 23.03.2024 - Atacul terorist din Moscova, Rusia, a șocat pe toata lumea! Iata marturiile șocante facute de unul dintre atacatorii din Rusia. Barbatul susține ca a platit. Ce a dezvaluit cu privire la tragedie.

Acces Direct. Declarațiile facute de patronul care a ucis-o pe tanara insarcinata sunt șocante. Ce relație ar fi fost intre ei: ”Eram amenințat” / VIDEO

19:35, 05.03.2024 - Ioana Beatrice, tanara insarcinata, a fost ucisa cu sange rece de patronul magazinului la care lucra. Barbatul afirma ca femeia i-a facut avansuri, iar, dupa ce s-au contrazis, ar fi luat un obiect ascuțit și a ucis-o. Deși spune ca nu și-a dat seama de gravitatea faptei, a mers și s-a predat la poliție.

Acces Direct. Patronul care a ucis-o pe tanara insarcinata nu regreta fapta! Declarațiile șocante facute de criminal: „Ramane intre mine și Dumnezeu” / VIDEO

19:00, 04.03.2024 - Patronul care a ucis-o cu bestialitate pe tanara insarcinata nu regreta fapta! Ce declarații șocante a facut criminalul in fața procurorilor, dupa ce a fost arestat. Imaginile difuzate la Acces Direct.


Ce parere ai despre aceasta stire?