Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A rămas în cocoşelul gol, în faţa juriului X Factor

Publicat:

, un concurent de la X Factor SUA a reusit sa intre in istoria concursului dupa ce si-a dat pantalonii jos in tim ce interpreta o melodie.


Dornic sa impresioneze juriul "X Factor", un american a facut-o de oaie. Luat probabil de val, barbatul si-a lasat pantalonii sa cada, expunandu-si organele genitale in timp ce dansa si canta o melodie cu mesaj obscen.

Juriul nu a fost impresionat ci mai degraba dezgustat de gestul tanarului. , aflata printre membri juriului, a parasit scaunul pe care statea exprimandu-si dezgustul fata…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Editia a XI-a a Concursului Interjudețean “THE BRITISH FACTOR”, celebrata de Școala Gimnaziala “Ion Creanga” Cluj. 90 de elevi și profesori de limba engleza au sarbatorit.

17:46, 27.05.2024 - In data de 27 mai 2024, ora 10:00, la Cinematograful Dacia din Cluj-Napoca, Școala Gimnaziala “Ion Creanga” a sarbatorit, impreuna cu celelalte școli participante, ediția aniversara (11 ANI) a Concursului Interjudețean “THE BRITISH FACTOR”.

Știrile Antena Stars. Speak a furat o piesa! Artistul a recunoscut! Despre ce melodie este vorba: „Povestea...” / VIDEO

15:56, 10.05.2024 - Speak a furat o piesa! Artistul a recunoscut totul și a vorbit despre acea melodie. Cantarețul a vorbit despre drepturile de autor și a facut declarații la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Iata despre ce melodie este vorba, dar și ce marturisiri a facut Speak!

Cum se da lovitura secolului. Serialul „Despre bani și sange” sosește din 13 mai in Focus Sat app

14:01, 08.05.2024 - Proiectat in premiera mondiala, anul trecut, la Festivalul internațional de film de la Veneția, spectaculosul serial francez „Despre bani și sange” este disponibil integral din 13 mai in aplicația Focus Sat. Povestea descrie o lovitura uimitoare, cat se poate de reala, petrecuta in Franța, pe care presa…

Shakira a lansat un nou album, primul dupa o pauza de 7 ani, și „ultima” melodie despre Pique

15:35, 22.03.2024 - Dupa o absenta de sapte ani, o despartire foarte mediatizata de fotbalistul Gerard Pique si un proces pentru frauda fiscala, Shakira lanseaza vineri, un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya No Lloran”, relateaza News.ro.

Pantalonii de dama ca baza pentru ținutele elegante

17:20, 21.03.2024 - Nu exista indoiala ca pantalonii de dama sunt articole de imbracaminte esențiale in garderoba oricarei femei. Sunt piese centrale pentru persoanele care-și doresc sa aiba libertate de mișcare și sa se simta confortabila si increzatoare.

Binoche, noua presedinta a Academiei Europene de Film

20:16, 14.03.2024 - Juliette Binoche, actrita franceza recompensata cu Oscar, ii va succeda regizoarei poloneze Agnieszka Holland la presedintia Academiei Europene de Film, informeaza joi revista Variety. Acest rol onorific a fost detinut in trecut de Ingmar Bergman, care a fost primul presedinte al institutiei, ales de…

Carmen Bruma, sfaturi pentru a scapa de grasimea viscerala. De ce este considerata periculoasa: "Devine factor de risc..." / FOTO

20:30, 04.03.2024 - Grasimea viscerala mai este cunoscuta și sub denumirea de grasime toxica. Carmen Bruma a impartașit, de curand, cele trei reguli pentru a scapa de acest tip de grasime considerat periculos pentru sanatate.


Ce parere ai despre aceasta stire?