Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit profesoara Mariana Rosenschein

Publicat:

A murit cunoscuta profesoara de chimie . In carierea de peste 40 de ani, a fost diriginta la aproape tot atatea de generații de elevi și inspector școlar. Din 1980 pana la pensie, a predat la Gheorghe... Clic pe titlu pentru a citi tot articolul.

Citeste articolul mai departe pe ziaruldebacau.ro…  

Sursa articol: ziaruldebacau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Profesoara de romana care a spus ca „Luceafarul“ este roman, evaluata de Inspectoratul Școlar. Preda la cel mai bun colegiu din Buzau

19:10, 19.04.2024 - Este departe de a se incheia scandalul izbucnit la Colegiul Național „B.P. Hasdeu” din Buzau, din cauza unei profesoare de limba romana care a facut mai multe greșeli de exprimare la clasa. Ea și-a uimit elevii atunci cand le-a spus ca poezia „Luceafarul” este roman.

Doliu in Zalau. A murit profesoara Szinetar Yehudita Agneta, supraviețuitoare a Holocaustului

11:20, 15.04.2024 - Doliu in invațamantul salajean. Comunitatea Evreilor Zalau – Salaj a anunțat decesul fostei profesoare Szinetar Yehudita Agneta. A fost profesoara de fizica la Colegiul Național „Silvania” din Zalau, supraviețuitoare a Holocaustului din lagarul Auschwitz – Birkenau și fosta președinta a Obștii Evreiești…

Parinții artistei Theo Rose și-au dorit ca ea sa fie profesoara in sat. Cantareața nu a vrut acest lucru: „M-am simțit jignita...”

12:35, 12.04.2024 - Parinții artistei Theo Rose și-au dorit ca ea sa fie profesoara in sat. Cantareața nu a vrut acest lucru și și-a urmat pasiunea pentru muzica. Iata ce declarații neștiute pana acum a facut vedeta despre acest subiect important din viața ei!

O profesoara a murit la varsta de doar 29 de ani, dupa ce s-a prabușit in timpul orelor de curs | Urma sa devina mama in patru saptamani: ”Mi se rupe inima”

18:45, 15.03.2024 - O profesoara a murit tragic la varsta de 29 de ani. Tanara s-a prabușit, in timp ce se afla in sala de clasa. Se pregatea sa devina mama pentru prima oara și mai avea de așteptat doar o luna pana sa-și țina bebelușul in brațe.

ULTIMA ORA! A murit profesoara de fizica Cristina Monica Iankovsky

15:15, 10.02.2024 - Doliu in invațamantul vrancean dupa ce Cristina Monica Iankovsky,   profesoara de fizica la  Liceul Tehnologic „Eremia Grigorescu” Marașești, a trecut la cele veșnice. Tristul anunț a fost facut public pe pagina de Facebook a liceului: „«Profesorul este ca o lumanare care ii lumineaza pe altii, consumandu-se…

A murit Constantin Cocerhan, eminent profesor de geografie sucevean

00:01, 08.02.2024 - Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Suceava se afla in doliu. Miercuri, 7 februarie, s-a stins din viața la doar 64 de ani reputatul profesor de geografie Constantin Cocerhan. Fost inspector școlar Constantin Cocerhan a absolvit Universitatea din București, Facultatea de Geologie și Geografie, specializarea…


Ce parere ai despre aceasta stire?