Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit!!! Medicii nu l-au mai putut salva

Publicat:

Revenim cu noi informatii legate de starea de sanatate a barbatului ce s-a prabusit in urma cu cateva minute in centrul orasului. Barbatul de 61 de ani a cazut din picioare, suferind un infarct. In ciuda eforturilor medicilor de pe Ambulanta, acesta nu a mai putut sa fie salvat, pierzandu-si viata. 

Adauga comentariu

Nume*

Email*

Anunta-ma daca apar comentarii noi

Trimite

Citeste articolul mai departe pe ziartop.ro…  

Sursa articol: ziartop.ro


Stiri pe aceeasi tema

Starea de sanatate a lui Florin Piersic este „ușor imbunatațita”, anunța medicii: „Este cooperant și mananca singur”

10:45, 10.05.2024 - Starea de sanatate a lui Florin Piersic s-a imbunatațit „ușor” dupa operația suferita joi la genunchi, transmit medicii de la Spitalul Foișor din Capitala. Actorul este cooperant, mananca și bea lichide singur.

Alexandru Rafila anunța o „strategie” pentru a limita trimiterea pacienților de la stat la privat. „Medicii din institutiile publice ar trebui sa declare pe proprie raspundere ca nu directioneaza pacienti la privat”.

14:35, 18.04.2024 - Ministrul Sanatații Alexandru Rafila afirma necesitatea unor sancțiuni in cazul medicilor din spitalele de stat care trimit pacienții in privat și anunța elaborarea unei „strategii”, prin care cadrele medicale sa asume „pe proprie raspundere” ca nu direcționeaza pacienții.

Barbatul resuscitat la Brașov dupa ce s-a inecat cu mancare a murit

15:05, 15.04.2024 - Un barbat si-a pierdut viata, dupa ce s-a inecat cu mancare intr-un restaurant din oras. Omul fusese salvat, in prima instanta, de un echipaj medical trimis de la Bucuresti. Doi chirurgi din București au fost trimiși in miez de noapte sa-l opereze. Din pacate, omul s-a stins la doua ore dupa intervenție.…

Moarte suspecta in Timișoara. Un tanar de 23 de ani a murit intr-un salon de tatuaje. Nimeni nu a mai putut sa ii salveze viața

21:00, 12.04.2024 - Tragedie de proporții in Timișoara! Un tanar a murit subit in timp ce se afla intr-un salon de tatuaje, in urma cu puțin timp. Medicii nu au mai reușit sa ii salveze viața baiatului, care a fost gasit fara suflare. Decesul s-a produs in doar cateva minute.

Reacție in cazul gravidei care a murit la Maternitatea SJU Bacau: Ministrul Rafila trimite Inspecția Sanitara de Stat

14:30, 08.04.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a anunțat luni ca trimite Inspecția Sanitara de Stat la Spitalul din Bacau, unde o gravida a murit in urma cu cateva saptamani. „Ceea ce putem sa facem in acest moment – vom trimite Inspecția Sanitara de Stat ca sa vedem daca au fost incalcate procedurile legate…

Ministrul Rafila trimite Inspecția Sanitara de Stat la spitalul din Bacau - O gravida a murit, sunt acuzații de malpraxis (VIDEO)

12:15, 08.04.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a anunțat luni ca trimite Inspecția Sanitara de Stat la Spitalul din Bacau, unde o gravida a murit saptamana trecuta.„Nu cunosc cazul. Am venit aseara din Statele Unite. Ma interesez și vin cu un raspuns.

Copil de 16 ani mort cu zile, in Timiș! Operatoarea 112 a crezut ca este o gluma

20:05, 16.03.2024 - Un caz cutremurator a avut loc in luna februarie in Timiș, insa se pare ca a fost mușamalizat de autoritați. Un copil de 16 ani a murit pe terenul de fotbal, deoarece ajutorul a sosit mult prea tarziu. Un copil de 16 ani a murit cu zile, in județul Timiș. Așa spun toate rudele, dar și prietenii adolescentului.…

Ipotezele medicilor in cazul tanarului in varsta de 26 de ani, care a murit subit, in Arad. Studentul a decedat pe terenul de fotbal / FOTO

22:00, 06.03.2024 - Medicii au doua ipoteze in cazul tanarului in varsta de 26 de ani, care a murit subit, in Arad. Studentul a decedat pe terenul de fotbal. Iata ce au transmis doctorii cu privire la acest caz șocant!


Ce parere ai despre aceasta stire?