Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit bebelușul aruncat de la etaj de propria mamă în timpul unui incendiu devastator

Publicat:

A murit bebelușul aruncat de la etaj de propria mama in timpul unui incendiu devastator care le-a cuprins miercuri, 10 ianuarie, apartamentul. Femeia, care a sarit și ea de fereastra, va fi cercetata pentru ucidere din culpa, in cazul in care va scapa cu viața.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Botoșani! Zeci de animale au murit pe loc, dupa un incendiu devastator la o ferma / FOTO

16:25, 13.04.2024 - Un incendiu devastator s-a produs, in urma cu puțin timp, la o ferma din Botoșani! Zeci de animale au murit pe loc, dupa ce au fost cuprinse de flacari. Imaginile de la fața locului sunt apocaliptice! Pompierii nu au mai putut sa le salveze, din nefericire!

Incendiu in timpul zilei la un club de noapte din Istanbul. Cel puțin 27 de persoane au murit

17:50, 02.04.2024 - Cel puțin 27 de persoane au fost ucise in urma unui incendiu izbucnit in timpul unor lucrari de renovare in timpul zilei, la un club de noapte din centrul Istanbulului, noteaza Reuters. Pompierii și alte echipaje au sosit imediat la fața locului. Clubul ocupa doua etaje sub o cladire rezidențiala cu…

Incendiu dintr-un club de noapte din Istanbul. 15 persoane au murit

17:20, 02.04.2024 - 15 persoane au murit și alte opt au fost ranite intr-un incendiu izbucnit la un club de noapte din centrul Istanbulului in timpul unor lucrari de reparații desfașurate pe timpul zilei, a declarat, marți, primarul orașului, Ekrem Imamoglu.

Incendiu devastator in Buzau. Doi barbați au murit, dupa ce au ars de vii in propria lor casa

09:05, 08.03.2024 - Un incendiu ingrozitor s-a produs in Buzau! Doi barbați au fost gasiți morți in casa, dupa ce aceasta a luat foc. Victimele au ars de vii, iar focul s-a extis foarte repede. Pompierii au scos carbonizați dintre flacari pe cei doi.

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

A murit arsa de vie in propria casa. Pompierii aradeni intervi la un incendiu din Marauș

08:55, 16.02.2024 - In aceasta dimineața, in jurul orei 07:15, pompierii militari aradeni au fost solicitați sa intervina pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa... The post A murit arsa de vie in propria casa. Pompierii aradeni intervi la un incendiu din Marauș appeared first on Special Arad…

Un barbat din Dambovița a murit ars de viu in propria casa! Locuința sa a fost cuprinsa de un incendiu puternic

08:40, 05.02.2024 - Sfarșit tragic pentru un barbat din comuna Moțaieni, de aproximativ 54 de ani, luni de dimineața. Locuința sa a fost cuprinsa de un incendiu puternic, iar el a murit ars de viu. Pompierii au intervenit de urgența pentru stingerea flacarilor, dar, din nefericire, barbatul nu a mai putut fi salvat. „In…

Incendiu ingrozitor. O mama a murit cu bebelușul ei in brațe, in timp ce incerca sa il scoata din flacari. Femeia mai avea doi copii

17:35, 04.02.2024 - Caz șocant. O mama a murit cu bebelușul ei in brațe, dupa ce casa lor a luat foc. Femeia și-a scos copiii din flacari, insa cand a incercat sa il salveze pe cel mic, nu a mai reușit sa iasa. Aceștia au fost gasiți carbonizați de pompieri. Femeia mai avea doi copii, care acum au ramas fara mama.


Ce parere ai despre aceasta stire?