Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A început să plângă necontrolat când a auzit trecutul partenerului ei din casa ""Mireasă pentru fiul meu"

Publicat:

Astazi de dimineata, în cadrul show-ului matrimonial de pe Antena 1, Petru a facut câteva declaratii dureroase în legatura cu trecutul lui. Acesta poveseste copilaria grea pe care a avut-o, fapt care a adus-o pe partenera lui, Maria, în lacrimi.

Concurentul povesteste îndurerat faptul ca relatia cu familia lui nu este una tocmai buna, în ceea ce-i priveste pe parintii lui. Acesta a fost crescut de bunica lui în cea mai mare parte a copilariei lui, când parintii erau plecati în strainatate.

Petru povesteste ca situatia lui materiala…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) „Cand m-a furat de mireasa, avea deja un fiu”. Mama lui Emilian Crețu dezvaluie ca, cei 4 copii ai sau mai au un frate

09:20, 26.04.2024 - Copiii Anastasiei Crețu, Ion, Maria, Emilian și Nina, mai au un frate mai mare, pe linia tatalui, care poarta și el numele Ion. Despre aceasta a povestit mama actorului, in cadrul unei emisiuni la Busuioc TV.

Mireasa. Alexandru și Cristina, marturisiri emoționante. Ce au povestit concurenții despre trecutul lor: ”Am fost dependent” / VIDEO

23:50, 18.04.2024 - Alexandru și Cristina formeaza un cuplu in casa Mireasa, iar planurile lor devin tot mai stabile. De data aceasta, și-au facut mai multe marturisiri importante din trecutul lor. Concurentul a povestit despre o dependența pe care o avut-o, iar partenera sa i-a spus ca il va susține necondiționat.

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce au discutat Maria și Ștefan despre Adriana, concurenta noua din casa. Concurentul ar fi avut o relație cu aceasta in trecut: „Eram...” / VIDEO

21:05, 19.03.2024 - Maria a vrut sa afle cat mai multe detalii despre trecutul lui Ștefan, așa ca l-a luat pe acesta la intrebari despre Adriana, noua concurenta din casa alaturi de care, in trecut, baiatul ar fi trait o frumoasa poveste de dragoste.

Denisa Raileanu de la Mireasa, sezonul 7, insarcinata? Postarea care i-a pus pe fani pe ganduri: "Felicitari! Sarcina ușoara!" / FOTO

21:35, 13.03.2024 - Denisa Raileanu de la Mireasa, sezonul 7, insarcinata? Fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a facut o postare cu care și-a pus fanii pe ganduri. Iata ce a postat Denisa Raileanu, in urma cu puțin timp, pe rețelele sociale!

Mireasa. Albert este tot mai apropiat de Maria. Ce detalii i-a spus despre viața sa: ”Ai putea accepta?” / VIDEO

23:06, 06.03.2024 - Albert și Maria au incceput sa se cunoasca mai bine, dupa ce s-au sarutat in urma cu cateva zile. Concurentul i-a spus acesteia ca este artist, iar acest lucru presupune sa fie plecat des de acasa. Cat de dispusa ar fi tanara sa accepte acest lucru!

Lidia Buble, dezvaluire despre un moment cu gust amar de la Asia Express. Ce a facut-o pe sora artistei sa planga: „S-au dat anumite faze, lumea a judecat gresit”

09:25, 04.03.2024 - Asia Express – Drumul Zeilor 2024 intra in linie dreapta. In contextul de fața, Lidia Buble a facut dezvaluiri despre experiența pe care a trait-o impreuna cu sora ei, Estera, la show-ul de la Antena 1. Au trecut prin numeroase sentimente intense. „S-au dat anumite faze, lumea a judecat gresit”. Foto…

Maria de la Mireasa, sezonul 7, urmeaza sa devina mama? Detaliul care i-a pus pe fani pe ganduri / FOTO

21:21, 17.02.2024 - Maria de la Mireasa, sezonul 7, și-au pus fanii pe ganduri cu ultima fotografie facuta publica pe rețelele sociale. Ei bine, fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a publicat, de curand, pe pagina sa de Instagram o imagine care a ridicat multe semne de intrebare. Iata ce a postat tanara!

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia s-a reorientat, dupa ce Albert i-a spus ca o vede doar ca o prietena. L-a ales pe Valentin pentru date. Cum vede concurentul intreaga situație

20:40, 14.02.2024 - Dupa ce aproape o luna și-a concentrat atenția asupra lui Albert, cu care a și ieșit, Antonia s-a reorientat. Concurenta s-a apropiat de Valentin, cu care este impreuna incepand de astazi, fiind al treilea cuplu din casa Mireasa.


Ce parere ai despre aceasta stire?