Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A fost emis COD ROȘU de caniculă. Atenționarea Ministerul Afacerilor Externe

Publicat:

A fost emis Cod Roșu de canicula, motiv pentru care  (MAE) a transmis o atenționare pentru românii care calatoresc.

(MAE) informeaza cetațenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa se deplaseze in Italia ca al italiene a anunțat temperaturi foarte ridicate in majoritatea regiunilor italiene, in special in zonele din nord-vestul țarii.

In campia Padului sunt anunțate temperaturi de peste 36-38 de grade C in timpul zilei, cu tendința de canicula in orele dupa-amiezii…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanii din strainatate vor avea la dispozitie 915 sectii de votare pentru alegerile din 9 iunie. Cum vor fi organizate

09:55, 11.05.2024 - Ministerul Afacerilor Externe organizeaza, prin Misiunile Diplomatice si Oficiile Consulare ale Romaniei in strainatate, 915 sectii de votare in strainatate la alegerile europarlamentare din 9 iunie. Cele mai multe vr fi organizate in Italia (150 de sectii), Spania (147 de sectii) și Marea Britanie…

Informațiile așteptate de romanii din diaspora - MAE face anunțul referitor la alegerile din 9 iunie

09:50, 11.05.2024 - Ministerul Afacerilor Externe organizeaza, prin Misiunile Diplomatice și Oficiile Consulare ale Romaniei in strainatate, 915 secții de votare in strainatate la alegerile europarlamentare din 9 iunie. ele mai multe vor fi in Italia, Spania, Marea Britanie și Germania.

Domeniul faraonic al lui Mugur Isarescu umilește Franța sau Italia la capitolul spații de cazare

13:35, 30.04.2024 - Unul dintre cei mai influenți oameni din Romania deține o proprietate impresionanta, cum rar s-a vazut in Romania. Cei care au ajuns pe domeniul uriaș au marturisit ca nu au vazut așa ceva nici pe Coasta de Azur sau in zonele de lux ale Toscanei.

Autocar plin cu romani, lovit de un camion pe o autostrada din Italia

18:40, 18.04.2024 - Un autocar romanesc plin cu pasageri a fost lovit de un camion, miercuri, pe autostrada A4 Torino-Milano din Italia, in apropiere de localitatea Settimo Torinese, scrie Rotalianul. Accidentul s-a petrecut in jurul orei 11.00. Autocarul, care ar aparține companiei Tarsin, se pregatea sa iasa dintr-o…

MAE: Autoritațile italiene au confirmat decesul unui roman

10:20, 10.04.2024 - Potrivit informatiilor preliminare furnizate consulului roman, autoritațile italiene au confirmat decesul unui cetațean roman in urma exploziei produse marți la o hidrocentrala din Italia, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Vremea in weekend. Temperaturile cresc ușor pana spre valorile specifice mijlocului lunii martie

08:45, 16.03.2024 - Meteorologii au anunțat un weekend cu evoluții termice pozitive. De sambata, se incalzeste simtitor. Maximele ajung la 16...17 grade. La munte sunt insa așteptate unele precipitatii slabe.

Un moldovean a fost ucis in Italia, pe strada: Tanarul a fost gasit de trecatori

13:55, 14.03.2024 - Un tanar moldovean in varsta de 19 ani a fost ucis prin injunghiere in apropierea garii centrale din Florența, intr-un incident violent care a avut loc in noaptea dintre miercuri și joi, 14 martie, transmite rotalianul.com.

Alerta ecologica in Italia: Lupta impotriva smogului și secetei

11:35, 21.02.2024 - Smogul sufoca Milano, Sicilia duce o lipsa disperata de apa, iar productia de vin este in scadere in Piemont: lipsa precipitatiilor in Italia agraveaza poluarea si provoaca seceta pe fondul incalzirii climei globale, informeaza AFP, potrivit Agerpres. Circulatia celor mai poluante masini a fost interzisa…


Ce parere ai despre aceasta stire?