Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

“A fost crunt”. Cum se simte Gabriela Prisăcariu și fiul ei în aceste momente. Soția și băiețelul lui Dani Oțil, probleme de sănătate / FOTO

Publicat:

și fiul ei au trecut prin cateva zile de coșmar! Cei doi nu s-au simțit deloc bine, astfel ca Dani Oțil a fost nevoita sa nu mearga la munca pentru a avea grija de ei și a le fi alaturi. Cum se simte soția prezentatorului TV, dar și micuțul , in aceste momente!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motivul pentru care soția lui Dani Oțil vrea sa se mute din vila din Corbeanca cu familia: „Eu sunt picatura chinezeasca”. Ce nu-i mai convine

10:35, 21.05.2024 - Gabriela Oțil vrea sa se mute cu familia din vila din Corbeanca, acolo unde locuiesc acum. Vedeta incearca sa iș convinga pe Dani Oțil, i-a spus chiar și motivele pentru care iși dorește o noua casa. In urma cu ani de zile, Dani Oțil, cunoscutul prezentator TV de la Antena 1, s-a mutat din garsoniera…

Cristi din Banat, momente de panica! Și-a gasit mama intinsa pe jos! S-a speriat teribil atunci cand a vazut-o: ”Are probleme grave de sanatate”

23:40, 13.04.2024 - Cristi din Banat a trecut prin momente de panica in urma cu puțin timp. Dupa ce s-a mutat din apartamentul in care locuia, aceasta a venit sa-și viziteze mama, dar a avut parte de un șoc. A gasit-o intinsa pe jos pe femeie. Barbatul s-a gandit la ce era mai rau.

Denisa Filcea, probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța. Ce a pațit soția lui Flick: ”Simt ca-mi explodeaza capul” / FOTO

23:25, 04.04.2024 - Denisa Filcea se confrunta cu cateva probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța in Asia. Soția lui Flick a afirmat pe rețelele de socializare ca are mai multe simptome și a luat o mica pauza de la activitațile sale zilnice.

Care este starea de sanatate a Elei de la Mireasa, sezonul 4, dupa ce a ajuns la spital. Cum se simte acum soția lui Petrica: „Suntem…” / FOTO

15:35, 31.03.2024 - In urma cu cateva zile, Ela de la Mireasa, sezonul 4, s-a confruntat cu probleme de sanatate, astfel ca a ajuns de urgența la spital. Iata care este starea de sanatate a Elei de la Mireasa, sezonul 4, dupa ce a ajuns la spital, dar și cum se simte acum soția lui Petrica!

Cum arata Gabriela Prisacariu la 18 ani. Soția lui Dani Oțil este de nerecunoscut

19:05, 17.03.2024 - Gabriela Prisacariu și Dani Oțil formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbizul romanesc. Cei doi au impreuna un baiețel și o familie implinita. Daca pe Dani Oțil il știe toata țara de peste un deceniu, puțini sunt cei care știu cum arata frumoasa lui soție in urma cu 13 ani. Gabriela…

Cum se simte Nicoleta Nuca, dupa ce a anunțat ca are noi probleme de sanatate. Ce le-a spus fanilor: ”Mulțumesc din suflet”

09:31, 12.03.2024 - Nicoleta Nuca le-a oferit o veste buna fanilor in ceea ce privește starea ei de sanatate. Dupa ce a afirmat ca se confrunta cu simptome de greața, dureri și frisoane, se pare ca se simte mai bine. Este vorba despre contactarea unui virus care face tot mai multe victime, in ultima perioada.

Gabriela Prisacariu a ajuns pe perfuzii. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului: „Am o scuza”

13:30, 07.03.2024 - Gabriela Prisacariu se confrunta cu o raceala puternica, fapt care a adus-o la spital, unde i-a fost administrata o perfuzie. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului.

Probleme de sanatate pentru soția lui Petre Roman. De ce a ajuns Silvia Chifiriuc pe mana chirurgilor

13:40, 27.02.2024 - Probleme de sanatate pentru soția lui Petre Roman. De ce a ajuns Silvia Chifiriuc pe mana chirurgilor Continue reading Probleme de sanatate pentru soția lui Petre Roman. De ce a ajuns Silvia Chifiriuc pe mana chirurgilor at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?