Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A crezut că va trece neobservat. Un moldovean nu a declarat arma la controlul vamal

Publicat:

Un moldovean este documentat pentru nedeclararea unei arme pneumatice de model Kandar LB-600. Arma a fost depistata de catre vameșii de la Leușeni, in timp ce barbatul intentiona sa intre in tara.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

"A uitat" sa declare zeci de perechi de incalțaminte, insa vameșii de la Leușeni l-au identificat

12:26, 28.04.2024 - Un barbat a „uitat” sa declare la vama 71 perechi de incalțaminte de brand, noteaza Noi.md. Cazul a fost documentat de funcționarii postului vamal Leușeni, urmare a verificarilor unui microbuz, ce se deplasa din Germania spre Republica Moldova. „In cadrul controlului vamal, șoferul, un barbat cu dubla…

(video) Produse injectabile de contrabanda, depistate la vama Leușeni: Un moldovean aducea marfa din Marea Britanie

10:11, 25.04.2024 - Un lot comercial de preparate injectabile, cosmetice și suplimente, depistate tainuite in scopul transportarii ilicite, intr-un microbuz care se deplasa din Marea Britanie. Pe caz este documentat un moldovean cu varsta de 41 de ani.

Un moldovean, prins cu 7 acte false la intrarea in țara: Ar fi platit 250 de euro pentru fiecare

13:50, 19.04.2024 - Politiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Vest documenteaza un moldovean cu privire la deținerea actelor cu indici de falsificare. Incidentul a fost consemnat in dimineața zilei de 19 aprilie 2024 in punctul de trecere a frontierei Leușeni.

Activitatea postului vamal de frontiera Leova-Bumbata, intrerupta

12:56, 05.04.2024 - Astazi, din cauza desfașurarii unor lucrari de mentenanța la podul de pontoane, activitatea de control in PVFI Leova-Bumbata va fi intrerupta in intervalul de la ora 15:00 și pina la ora 18:00, noteaza Noi.md. In prezent, flux de mijloace de transport nu se atesta. "Recomandam, din timp, sa optați pentru…

Piese auto aduse din Italia: Un moldovean, cercetat dupa ce a fost prins la vama Leușeni

10:50, 18.03.2024 - Un moldovean in varsta de 40 de ani este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost prins cu marfa nedeclarata la vama Leușeni. Acesta a incercat sa introduca in țara mai multe seturi de placuțe auto pentru frane, nedeclarate vamal.

A ramas fara marfa: Un moldovean a incercat sa introduca ilicit in țara aparate medicale

12:35, 02.03.2024 - Un moldovean a incercat sa introduca ilicit in țara aparate medicale folosite in stomatologie. Cazul a fost inregistrat de catre funcționarii postului vamal Leușeni, in cadrul controlului unui mijloc de transport de model „Mercedes Sprinter”, ce se deplasa din Franța spre Republica Moldova.

Prins la vama cu microbuzul ticsit cu produse cosmetice: Un moldovean a incercat sa introduca marfa in țara fara a o declara

18:15, 29.02.2024 - Un șofer de microbuz este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost depistat cu un lot comercial de marfuri nedeclarate vamal. Cazul a avut loc la postul vamal Leușeni pe sensul de intrare in țara.

In Moldova au fost importate ilegal incalțaminte și haine

15:05, 21.02.2024 - Cazul a fost inregistrat de funcționarii postului vamal Leușeni, dupa ce au supus verificarilor un microbuz, ce se deplasa din Germania, condus de un conațional in virsta de 39 ani. In urma controlului fizic detaliat, in compartimentul marfar, printre bagaje și transmisiuni neinsoțite au fost depistate…


Ce parere ai despre aceasta stire?