Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

50 de idei rapide pentru condimentarea relatiei de cuplu

Publicat:

Sexul intotdeauna e interesant si incitant la inceputul unei relatii. Insa pe parcurs, el isi pierde mult din intensitate, mai ales daca partenerii nu au grija sa tina focul aprins si relatia vie. Ceea ce inseamna ca si relatiile cu vechime pot avea parte de portia lor de condimente si pasiune.   Source: post 50 de idei rapide pentru condimentarea relatiei de cuplu appeared first on Stiri .

Citeste articolul mai departe pe mesagerulneamt.ro…  

Sursa articol: mesagerulneamt.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Vlad Gherman și Oana Moșneagu au facut terapie de cuplu la inceputul relației. Cum i-a ajutat pe cei doi in relația lor: „Ne-am dat seama ca...”

18:40, 11.04.2024 - Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt impreuna de doi ani și jumatate, iar in urma cu aproape o saptamana, s-au casatorit civil și se pregatesc de nunta, eveniment care va avea loc in luna iunie. Actrița spune ca au apelat la terapie de cuplu la inceputul relației și așa au reușit sa transforme chimia…

Bautul in cuplu poate prelungi durata relației, dar și a vieții. Explicațiile cercetatorilor

09:45, 06.04.2024 - Bautul alaturi de partenerul de cuplu te poate face sa traiești și sa iubești mai mult. In plus, daca relația se afla intr-un impas, un strop de alcool ar putea fi raspunsul, potrivit unui studiu.

Horoscop sambata, 23 martie. Nativii care trec intr-o alta etapa a relației de cuplu. Ce zodii au parte de reușite

21:05, 22.03.2024 - Horoscopul zilei de sambata, 24 martie 2024, aduce reușite pentru doua dintre zodii, iar nativii alteia trec intr-o alta etapa. Lorina, astrologul Click!, are insa predicții pentru toate semnele zodiacale.

Ministerul Energiei lanseaza in dezbatere publica modificarea ordonanței privind plafonarea preturilor la energie

03:05, 16.03.2024 - Ministerul Energiei a lansat in dezbatere publica modificarea ordonanței privind plafonarea preturilor la energie. Potrivit unui comunicat al instituției, obiectivele sunt un preț corect in facturile romanilor, in contextul scaderii tarifelor la electricitate și gaze naturale, și crearea cadrului legal…

Accident rutier pe str. Vasile Lucaciu

14:00, 15.03.2024 - Un accident rutier s-a produs cu putin timp in urma in Baia Mare. Pe strada V. Lucaciu doua masini au intrat in coliziun. Traficul este ingreunat, la fata locului se afla echipaje de politie, pompieri, SMURD. Source

Divorț rasunator in familia regala? Dupa 4 ani de casatorie, celebrul cuplu pune punct relației

19:40, 09.02.2024 - Charlotte Casiraghi și Dimitri Rassam s-ar fi desparțit dupa patru ani de casnicie, anunța mai multe publicații din Franța, citate de elle.ro . Zvonurile au aparut saptamana trecuta, insa celebrul cuplu nu a confirmat inca știrea.


Ce parere ai despre aceasta stire?