Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

5 creatori români de haine accesibile

Publicat:

E o perioada complicata și pentru industria modei, mai ales pentru creatorii mai mici, pentru ca oamenii cumpara mai puțin și mai puțin sofisticat. Nimeni nu are nevoie de prea multe haine pentru stat in casa...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adidas a dat in judecata Nike. Compania a adus un manechin și mai multe haine la tribunal: Motivul litigiului

16:35, 24.04.2024 - Dupa ce a pierdut lupta pentru a imbraca naționala de fotbal a Germaniei, Adidas a dat in judecata Nike pentru haine care au cele trei dungi. La Tribunalul Regional Superior din Dusseldorf, avocații au adus in sala o marioneta și mai multe haine, „spre exemplificare”, relateaza Bild, potrivit libertatea.ro…

Paradoxul pieței imobiliare din Timișoara. Cum se mențin prețurile inca accesibile in capitala Banatului

05:25, 18.03.2024 - Cea de-a opta ediție a Targului Imobiliar Timișoara TIT 2024 a adunat in zilele de 16-17 martie 2024 numeroși specialiști și dezvoltatori imobiliari, instituții financiar-bancare, firme de design interior și amenajari interioare.

Meciul FCU Craiova – CFR Cluj a inceput cu un moment de reculegere in memoria lui Aleksei Navalnii. Adrian Mititelu: „Romani, bucurați-va de libertate”

08:40, 18.02.2024 - Partida de fotbal dintre FCU Craiova si CFR Cluj, disputata sambata seara, a inceput cu un moment de reculegere in memoria liderului opozitiei ruse Aleksei Navalnii, decedat intr-o inchisoare din Siberia, relateaza Gazeta Sporturilor."Alexei Navalnii, respect etern", a fost mesajul afisat pe teren de…

Doar asasinatele pot opri razboiul: Putin nu va ceda

17:50, 16.02.2024 - In interviul acordat DW, Marc David Baer de la London School of Economics vorbeste despre mistificarea razboiului, influența Turciei in regiune, competiția cu Rusia si importanța Marii Negre.

Doliu in sportul mondial. A murit in urma cu puțin timp, la doar 28 de ani

14:40, 15.02.2024 - Știrile de ultima ora, de dincolo de ocean, a luat prin surprindere lumnea sportului cu balonul rotund. Conform presei mexicane, este doliu in sportul mondial, avand in vedere ca vorbim de un fotbalist care a murit in urma cu puțin timp, la doar 28 de ani.

Cel putin noua persoane ramase blocate intr-o mina de aur din Turcia, dupa o alunecare de teren

10:10, 14.02.2024 - Cel putin noua persoane au ramas blocate intr-o mina de aur din provincia Erzincan situata in nord-vestul Turciei dupa ce o movila de pamant care ar putea fi contaminata cu cianura s-a desprins marti si a luat-o la vale, potrivit AGERPRES.

Marian Nazat: Trenul istoriei…

10:00, 12.02.2024 -   Actul intai „Lenin, Stalin, Hrusciov și Brejnev sunt in același tren. Deodata,  trenul se oprește. Lenin zice: – Chemati inginerii specialiști! Și sa repare trenul, la iuteala! Sunt chemati inginerii, care incearca sa repare trenul, dar in zadar. Trenul ramane nemișcat. Atunci, Stalin striga: – Sa…

Ce merita reținut din interviul lui Tucker Carlson cu Putin

08:50, 10.02.2024 - Ce merita reținut din interviul lui Tucker Carlson cu Putin, in condițiile in care puțini se așteptau sa iasa ceva revoluționar in urma acestei intalniri difuzate recent pe site-ul fostului moderator american.

Cuvinte cheie:

putin haine accesibile

Ce parere ai despre aceasta stire?