Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

12 ani de la moartea handbalistului Marian Cozma! Tatăl lui nu a reușit să treacă peste suferință: „Nici acum nu știu de ce l-au ucis”

Publicat:

Au trecut 12 ani de cand handbalistul roman a fost ucis intr-un club din Ungaria. Acesta a fost ranit mortal in timpul unui conflict din orașul Vaszprem. Tatal sportivului sufera dupa copilul sau, despre are nu știe nici acum de ce a fost ucis fara mila.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dezastru la prima serie de recrutare a MApN: cei mai mulți dintre candidați nu au reușit sa treaca de proba fizica

10:45, 22.04.2024 - Dezastru la prima serie de recrutare a MApN: cei mai mulți dintre candidați nu au reușit sa treaca de proba fizica Dezastru la prima serie de recrutare a MApN: cei mai mulți dintre candidați nu au reușit sa treaca de proba fizica. Statul Major al Apararii a analizat, in lunile februarie, martie și aprilie,…

Iuliana Tudor, declarații emoționante dupa moartea mamei sale. Cum a reușit peste suferința: ”E o lupta” / VIDEO

16:25, 29.03.2024 - Pierderea mamei sale a fost unul dintre cele mai grele momente ale vieții sale, insa peste care a reușit sa treaca. Prezentatoarea TV a facut declarații emoționante despre cum a reușit sa accepte ca mama ei nu mai este și sa iși revina din suferința.

18 cetateni straini, prinși cand incercau sa treaca ilegal frontiera

16:30, 17.03.2024 - Politistii de frontiera aradeni din cadrul Sectorului Poliției de Frontiera Nadlac au depistat 18 cetateni din diverse state care au incercat sa treaca ilegal frontiera in Ungaria, ascunsi intr-un TIR, respectiv pe la zona verde”.

FOTO: Box – Denis Olaru de la CS Unirea Focșani, bronz la ”Dracula Open”

00:31, 21.02.2024 -   Pana la medalie, sportivul focșanean a eliminat un ungur, un polonez și un roman            ”Dracula Open” este turneul internațional de box pentru tineret și juniori, care a avut loc la Ploiești in perioada 11-19 februarie, cu participarea a catorva sute de sportivi din Spania, Franta, Ucraina, Italia,…

Șase cetațeni straini, prinși in timp ce incercau sa treaca ilegal granița in Ungaria

09:40, 08.02.2024 - Ancheta a polițiștilor de frontiera in cazul a șase cetațeni straini, in Timiș. Oamenii legii fac cercetari dupa ce i-au prins pe migranți in timp ce incercau sa treaca ilegal granița in Ungaria. Cei șase au intrat legal in țara noastra și voiau sa ajunga in vestul Europei.

Cum a reușit Lena, soția lui Gabi Enache, sa il schimbe pe fotbalist! Peste ce i-a fost cel mai greu blondinei sa treaca /VIDEO

23:30, 07.02.2024 - Cum a reușit Lena, soția lui Gabi Enache, sa il schimbe pe fotbalist. Blondina face declarații exclusive despre micile conflicte din cuplu, dar și despre cum au fost inceputurile relației dintre ei. Peste ce i-a fost cel mai greu sa treaca.


Ce parere ai despre aceasta stire?