Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

09:05, 24.07.2023

Diferența dintre chimen și chimion

Folosite adesea pentru aromatizarea preparatelor culinare, chimenul și chimionul sunt două condimente cu proprietăți terapeutice diferite. Vezi care este diferența dintre chimen și chimion.Folosite drept mirodenii,…




16:30, 12.11.2020

Mărar – beneficii și proprietăți. Cum se consumă planta medicinală care stimulează digestia

Mărarul este unul dintre cele mai folosite condimente, mirodenii și ierburi aromatice din România. Este recunoscut pentru efectele sale terapeutice și poate fi consumat atât în stare pură cât și sub formă de ceai,…




18:05, 04.11.2020

Usturoi – ce beneficii are antibioticul natural cel mai ușor de găsit

Usturoiul este planta medicinală folosită de peste 4.000 de ani pentru tratarea mai multor afecțiuni, dar și alimentul și condimentul de bază din multe preparate culinare. Vezi care sunt beneficiile consumului…




17:45, 02.11.2020

Șofran – proprietăți și beneficii. Cum se consumă planta numită și “aurul roșu”

Șofranul este unul dintre cele mai apreciate condimente datorită proprietăților aromatice și medicinale. Se folosește atât în scop medicinal, cât și în industria alimentară deoarece are o serie de beneficii valoroase…




16:56, 02.11.2020

Fenicul – ce caracteristici are și sub ce formă se consumă semințele plantei

Feniculul este planta aromatică și medicinală folosită din cele mai vechi timpuri pentru a trata diverse probleme digestie ori infecții ale tractului respirator superior. Citește ce beneficii are consumul de fenicul…




16:46, 22.10.2020

Anason – ce conțin fructele și pentru ce afecțiuni sunt recomandate

Anasonul este planta aromată înrudită cu pătrunjelul, care crește în înălțime până la un metru. Florile sale sunt folosite în scop medicinal pentru a trata o serie de afecțiuni, în timp ce fructele sunt folosite…




19:25, 07.10.2020

Castane – cum alegem cele mai bune fructe. Ce castane sunt comestibile și ce beneficii au

Castanele sunt fructe bogate în potasiu, vitamine și minerale, care furnizează organismului nutrienții esențiali pentru o dietă echilibrată. Vezi ce castane sunt comestibile și ce beneficii are consumul fructelor…




17:00, 23.06.2020

Chimen – proprietăți și beneficii pentru sănătate. Cum se consumă chimenul

Chimenul, în denumirea științifică “Carum Carvi”, este recunoscut pentru calitățile sale de aromatizare a preparatelor culinare, însă, dincolo de asta, consumul de chimen are multiple calități terapeutice dovedite…