Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

07:25, 26.07.2017

Povestea eșecului unui restaurant de lux din Dorobanți: „Vindeam meniul de prânz la 30 de lei”

Pe 4 martie 2015, Dragos Panait inaugura restaurantul The Beef Club, pozitionat premium, deschis dupa o investitie de 500.000 de euro, vizavi de TVR. Desi Calea Dorobantilor este vazuta ca o zona unde se intalnesc…




22:16, 19.07.2017

Esec de lux: Povestea esecului unui restaurant de lux din Dorobanti inchis din cauza culturii romanilor

Dragos Panait, proprietar al restaurantului Red Angus, a inchis al doilea sau local, The Beef Club din Dorobanti, pentru ca pur si simplu in zona in care se afla oamenii nu vin sa ia cina, dar si din cauza ca "lumea…




21:58, 16.09.2015

Sinceritatea unui chef din Londra: Romanii sunt foarte focusati pe perceptie si pe cum "suna" meniurile, decat pe calitatea metodelor de gatit

Chef Bjorn van der Horst, unul dintre cei mai cunoscuti chefi din Londra, a stabilit conceptul culinar al unuia dintre noile restaurante din Bucuresti. Cu aceasta ocazie, el a vorbit pentru wall-street.ro despre…




18:40, 05.03.2015

Proprietarul Red Angus si-a deschis restaurant langa TVR si se asteapta sa obtina 6.000 euro/zi

Proprietatul Reg Angus din Centrul Vechi, Dragos Panait, a deschis un nou restaurant, The Beef Club, dupa o investitie de 500.000 euro. El se asteapta sa obtina 6.000 de euro pe zi. Restaurantul se afla pe Calea…