Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

12:55, 30.10.2023

Conopidă murată în oţet, un adevărat deliciu pentru iarnă. Ingredientul care păstrează leguma albă

Reţeta de conopidă murată cu oţetIngredientele necesare:– 3 kilograme de conopidă– boabe de piper– boabe de muştar– sare grunjoasă– rămurele de cimbru– frunze de ţelină– foi de dafinCum se pune conopida la muratPrimul…




09:35, 27.10.2023

Murături în oțet, rețeta lui Radu Anton Roman. Trucul folosit de marele bucătar pentru a păstra legumele tari

În volumul „Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti”, Radu Anton Roman a dezvăluit care este secretul celor mai bune murături. Renumitul bucătar îți spune ce trebuie să știi atunci când pui murături la borcan.Toate…




09:05, 16.09.2023

Rețete gogonele în oțet

Încă de la începutul toamnei, gospodinele pregătesc borcanele cu murături pentru iarnă. Rețeta de gogonele în oțet este una dintre cele mai încercate rețete pentru iarnă. Așadar, vezi mai jos cum pregătești celemai…




16:40, 08.10.2020

Sfeclă roșie la borcan – rețete de conserve delicioase pentru iarnă

Sfecla roșie murată este una dintre cele mai pregătite rețete pentru iarnă. Conservată în oțet, rețeta se păstrează în condiții optime până la iarnă și poate fi servită alături de alte murături la orice friptură.…




16:01, 08.10.2020

Salată de sfeclă roșie – rețete de garnitură pentru friptură

Salata de sfeclă roșie este una dintre cele mai sănătoase și gustoase garnituri ce poate fi consumată lângă o friptură suculentă. Gustul și aroma parfumată se păstrează peste iarnă în borcane curate și sterilizate…