Nutritional Biochemistry - Stiri si informatii despre Nutritional Biochemistry | prima pagina Ultima actualizare: 19:21:12, 26.04.2024
10:16, 18.03.2022
Persoanele care mănâncă ciocolată sunt mai fericite
Ciocolata este dulcele preferat al celor mai multi dintre oameni, pentru ca induce o stare de bine, însa dauneaza mereu siluetei noastre si chiar si sanatatii. Ei bine, daca vrei sa manânci ceva dulce, ciocolata…
16:41, 15.02.2022
Studiu: 30 g de ciocolată neagră cu 85% cacao consumate zilnic ne fac mai fericiți
Oamenii de știință au descoperit că persoanele care consumă zilnic 30g de ciocolată neagră cu 85% cacao sunt mai fericite. De asemenea, aceste îmbunătățiri ale dispoziției au fost asociate și schimbărilor…
17:43, 14.10.2019
Vinul roşu, benefic pentru organism - Combate obezitatea
În urma unui studiu, ce a fost publicat în Journal of Nutritional Biochemistry, s-a demonstrat că vinul roşu conţine un compus care arde grăsimile depozitate în ficat. De aceea, este recomandat să beţi câte un…
01:11, 17.07.2019
O enzimă metabolică, asociată cu obezitatea şi boala ficatului gras non-alcoolic
Oamenii de ştiinţă de la Universitatea Clemson au publicat un nou studiu, prin intermediul căruia au descoperit o conexiune între o enzimă asociată cu detoxifierea şi obezitatea şi boala ficatului gras non-alcoolic,…
13:33, 02.03.2017
Aceste alimente curăţă ficatul de toxine
Grapefrut Vitamina C joacă un rol important în menținerea unui ficat sănătos. Mai mult, cercetări recente au arătat că aceasta poate ajuta persoanele cu ciroză hepatică. O cană de grapfrut asigură necesarul zilnic…
13:07, 14.12.2016
Bea un pahar de vin roşu înainte de culcare. Rezultatul este uimitor
În urma efectuării studiului, s-a ajuns la concluzia că femeile care au băut două pahare de vin roșu în cursul unei zile nu se confruntau cu probleme legate de obezitate, ba din contră, se pare că vinul roșu este…
17:22, 29.09.2016
Efectul vinului roșu asupra grăsimilor din ficat
În urma unui studiu, ce a fost publicat în Journal of Nutritional Biochemistry, s-a demonstrat că vinul roșu conține un compus care arde grăsimile depozitate în ficat. De aceea, este recomandat să...
10:39, 17.02.2016
Vinul roşu, un medicament! Cum şi cât trebuie să bei ca să fii sănătos
Studiul, publicat in Journal of Nutritional Biochemistry, a fost realizat pe nişte şoareci supraponderali Cei care au fost hrăniţi cu boabe de struguri „muscadine", care sunt de obicei folosiţi în producţia de…
21:50, 12.02.2015
O băutură alcoolică arde grăsimile din ficat și combate obezitatea
Efectele pozitive ale unui compus extras din struguri negri asupra persoanelor supraponderale au fost demonstrate științific: vinul roșu conține un compus care arde grăsimile din ficat, arată un studiu publicat…
13:40, 12.02.2015
AJUTOR - ECO&BIO Strugurii si vinul rosu contribuie la arderea grasimilor
Efectele pozitive ale unui compus extras din struguri negri asupra persoanelor supraponderale au fost demonstrate stiintific: vinul rosu contine un compus care arde grasimile din ficat, arata un studiu publicat…
12:00, 12.02.2015
Uimitor! Aceasta bautura arde grasimile din ficat
Efectele pozitive ale unui compus extras din struguri negri asupra persoanelor supraponderale au fost demonstrate stiintific: vinul rosu contine un compus care arde grasimile din ficat, arata un studiu publicat…
09:25, 12.02.2015
Veşti bune. Minunea care se întâmplă dacă mănânci struguri negri şi bei vin roşu
Veşti bune pentru cei care vor să slăbească. Acum o pot face consumând struguri negri şi vin roşu. Cel puţin asta arată un studiu publicat de revista Journal of Nutritional Biochemistry. Oamenii de știință au studiat…
21:00, 11.02.2015
Strugurii și vinul roșu contribuie la arderea grăsimilor
Efectele pozitive ale unui compus extras din struguri negri asupra persoanelor supraponderale au fost demonstrate științific: vinul roșu conține un compus care arde grăsimile din ficat, arată un studiu publicat…
13:03, 18.05.2014
BENEFICII - Capsunile contribuie la scaderea colesterolului rau
Consumul zilnic de capsuni duce la scaderea semnificativa a nivelului colesterolului rau (LDL) si al trigliceridelor, arata un studiu al unei echipe italo-spaniole de cercetatori, aparut in The Journal of Nutritional…
13:12, 17.05.2014
Capsuna, ARMA impotriva colesterolului
Consumul zilnic de căpșuni duce la scăderea semnificativă a nivelului colesterolului rău (LDL) și al trigliceridelor, arată un studiu al unei echipe italo-spaniole de cercetători, apărut în The Journal of Nutritional…
21:39, 16.05.2014
Efectul neașteptat al consumului de căpșune
Consumul zilnic de căpșuni duce la scăderea semnificativă a nivelului colesterolului rău (LDL) și al trigliceridelor, arată un studiu al unei echipe italo-spaniole de cercetători, apărut în The Journal of Nutritional…
16:57, 16.05.2014
De ce sunt bune capsunele pentru inima
capsune Consumul zilnic de capsune duce la scaderea semnificativa a nivelului colesterolului rau (LDL) si al trigliceridelor, arata un studiu al unei echipe italo-spaniole de cercetatori, aparut in The Journal…
14:24, 16.05.2014
Căpșunele combat cel mai mare dușman al inimii
Consumul zilnic de căpșune duce la scăderea semnificativă a nivelului colesterolului rău (LDL) și al trigliceridelor, arată un studiu al unei echipe italo-spaniole de cercetători, apărut în The Journal of Nutritional…
18:45, 09.05.2014
Zmeura și pepenele galben, aliații frumuseții. Vezi 10 fructe care te scapă de pastille
Graţie substanţelor pe care le conţin, fructe aflate la îndemână pot înlocui eficient anumite tipuri de medicamente care, pe lângă preţul ridicat, au şi numeroase efecte secundare. Căpşunile…
11:45, 25.07.2013
Sucuri de pepene care ard grasimea de pe abdomen
Pepenele verde este unul dintre cele mai indragite fructe ale verii. Aromat si satios, pepenele este un aliat de nadejde intr-o zi caniculara de vara. Stiai insa ca tot deliciosul pepene te poate ajuta sa scapi…