Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

03:20, 05.04.2023

Pensiunea Casa Speranţei, îngrijire şi asistenţă pentru persoanele vârstnice din Craiova şi împrejurimi

Seniorii din Craiova şi împrejurimi beneficiază, de câteva luni, de servicii de îngrijire de calitate, într-un loc luminos. La Casa Speranţei din zona Tancodromului, persoanele vârstnice sunt în grija specialiştilor,…




16:15, 31.03.2023

Liderul PNL Buzău a transmis ministrului Economiei nemulţumirile HoReCa legate de ordinul ANPC referitor la meniuri: Poate duce la dispariţia restaurantelor…

”Săptămâna aceasta m-am adresat ministrului Economiei, domnului Florin Marian Spătaru, pentru a transmite mesajul operatorilor HoReCa din judeţul Buzău, cu privire la consecinţele suportate de aceştia în urma introducerii…




11:40, 31.03.2023

Noile meniuri din HORECA, făcute ”după ureche”. Dolha (OJPC BN): ”Nu corespund cu ce e în farfurie!”

Meniurile din localuri trebuie să conțină detalii explicite despre ceea ce se află în preparatele servite. Legea a intrat în vigoare la mijlocul lunii martie. ”Unii au descărcat meniuri de pe diferite site-uri!…




21:15, 23.03.2023

Cât de ieftin mănâncă studenții la UMF Cluj: 4 lei- o supă, 10-20 de lei - meniu complet

Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu (UMFIH) Cluj a inaugurat un nou loc pentru servirea mesei destinat studentilor, cadrelor didactice si personalului administrativ. Restaurantul studentesc este…




06:00, 20.03.2023

A devenit obligatoriu: Listele de ingrediente și aditivi alimentari trebuie tipărite în meniurile restaurantelor

Începând cu 15 martie- Ziua internațională a consumatorilor, au  intrat în vigoare noile reguli pentru proprietarii de restaurante.  Aceștia au obligația să scrie în meniu toate ingredientele folosite, cantitatea…




14:20, 15.03.2023

Meniurile restaurantelor se schimbă de azi. Ce trebuie să conțină lista de bucate

Restaurantele şi unităţile de alimentaţie publică au obligaţia de a afişa, începând de azi (miercuri, 15 martie), ingredientele şi valorile nutriţionale ale produselor şi preparatelor pe care le servesc consumatorilor,…




13:05, 15.03.2023

Meniurile restaurantelor se schimbă. Ele trebuie să conţină detalii despre ingrediente, valori nutritionale şi E-uri. Mischie: Pentru restaurantele mici…

Reguli noi pentru restaurantele din toată ţara. Meniurile trebuie să conțină toate ingredientele folosite pentru prepararea mâncării, cantitatea acestora, numărul de E-uri, dar și valorile nutriționale. Măsura…




12:55, 15.03.2023

Noi reguli de la ANPC pentru patronii de restaurante. Cum vor arăta meniurile începând de astăzi

Restaurantele şi unităţile de alimentaţie publică au obligaţia de a afişa, începând de miercuri, 15 martie, ingredientele şi valorile nutriţionale ale produselor şi preparatelor pe care le servesc consumatorilor,…




12:35, 15.03.2023

Meniurile restaurantelor se schimbă. Ele trebuie să conţină detalii despre ingrediente, valori nutritionale şi E-uri

Reguli noi pentru restaurantele din toată ţara. Meniurile trebuie să conțină toate ingredientele folosite pentru prepararea mâncării, cantitatea acestora, numărul de E-uri, dar și valorile nutriționale. Măsura…




11:25, 15.03.2023

E lege! Meniurile restaurantelor trebuie să conțină detalii despre ingrediente, valori nutriționale și E-uri

Restaurantele şi unităţile de alimentaţie publică au obligaţia de a afişa, începând de miercuri, 15 martie, ingredientele şi valorile nutriţionale ale produselor şi preparatelor pe care le servesc consumatorilor,…




10:16, 15.03.2023

Elevii unei școli din Gorj primesc pizza și kebab la prânz. Niciunul dintre produse nu este recomandat de Institutul de Sănătate Publică

Un primar din judetul Gorj le ofera elevilor din comuna o masa calda la scoala, printr-un program finantat din PNRR. O initiativa buna, doar ca printre felurile de mâncare se regasesc pizza si kebab. Niciunul dintre…




09:30, 15.03.2023

A început „nebunia”… Restaurantele trebuie să includă în meniuri detalii despre ingrediente, valori nutriționale şi E-uri

Restaurantele şi unităţile de alimentaţie publică au obligaţia de a afişa în meniuri, începând de miercuri, 15 martie, ingredientele şi valorile nutriţionale ale produselor şi... The post A început „nebunia”… Restaurantele…




09:15, 15.03.2023

Reguli noi în restaurante, începând de azi. Ce trebuie să conțină meniurile

Restaurantele şi unităţile de alimentaţie publică au obligaţia să afișeze, începând de miercuri, ingredientele şi valorile nutriţionale ale produselor şi preparatelor pe care le servesc consumatorilor, odată cu…




09:10, 15.03.2023

Restaurantele trebuie să includă în meniuri, de astăzi, detalii despre ingrediente, valori nutriționale şi E-uri

Restaurantele şi unităţile de alimentaţie publică au obligaţia de a afişa, începând de miercuri, 15 martie, ingredientele şi valorile nutriţionale ale produselor şi preparatelor pe... The post Restaurantele trebuie…




08:15, 15.03.2023

Meniurile din restaurante trebuie să conțină detalii despre ingrediente, valorile nutriţionale și aditivii alimentari din produse

Începând de miercuri, 15 martie, odată cu intrarea în vigoare a Ordinului 201/2022 al preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), restaurantele şi unităţile de alimentaţie publică…




08:11, 15.03.2023

Începând de azi, meniurile restaurantelor trebuie să conţină detalii despre ingrediente, valori nutriționale şi E-uri

Restaurantele şi unităţile de alimentaţie publică au obligaţia de a afişa, începând de miercuri, 15 martie, ingredientele şi valorile nutriţionale ale produselor şi preparatelor pe care le servesc consumatorilor,…




08:10, 15.03.2023

De astăzi meniurile restaurantelor trebuie să conţină detalii despre ingrediente, valori nutritionale şi E-uri

Restaurantele şi unităţile de alimentaţie publică au obligaţia de a afişa, începând de miercuri, 15 martie, ingredientele şi valorile nutriţionale ale produselor şi preparatelor pe care le servesc consumatorilor,…




07:20, 15.03.2023

Meniurile restaurantelor trebuie să conţină detalii despre ingrediente, valori nutritionale şi E-uri, din 15 martie

Restaurantele şi unităţile de alimentaţie publică au obligaţia de a afişa, începând de miercuri, 15 martie, ingredientele şi valorile nutriţionale ale produselor şi preparatelor pe care le servesc consumatorilor,…




16:45, 14.03.2023

Noi reguli. Ce trebuie să facă patronii de restaurante

De mâine, 15 martie, patronii restaurantelor sunt obligați să facă un lucru important, după ce noi reguli au fost introduse. Atât patronii, cât și clienții ar trebui să știe asta, deoarece prețurile vor fi mai…




15:11, 14.03.2023

Reguli noi în restaurante din 15 martie. Cum vor arăta meniurile restaurantelor

Începând cu 15 martie, meniurile cantinelor, restaurantelor și fast-food-urilor trebuie să conțină toate ingredientele folosite pentru prepararea mâncărurilor, cantitatea acestora, dar și valorile nutriționale.




11:46, 14.03.2023

Reguli noi în restaurante din 15 martie

Meniurile din fast-food-uri, cantine şi restaurante ar urma să fie schimbate din 15 martie. Astfel, noile meniuri pe care ar trebui să le găsim în toate locurile în care se servește mâncare, vor avea informații…




10:55, 13.03.2023

Ieșirea la restaurant se scumpește din nou. Din 15 martie toate meniurile vor fi schimbate

Ieșirea la restaurant se va scumpi din nou, din cauza unei decizii ANPC, de a proteja clienții. Din păcate, tot ei vor suporta urmările. Restaurantele, fast-food-urile şi cantinele trebuie să adauge toate ingredientele…




09:45, 13.03.2023

Se scumpește ieșirea la restaurant! Din 15 martie toate meniurile trebuie schimbate, potrivit regulilor ANPC

Din 15 martie, Protecţia Consumatorului a decis ca meniurile din restaurante să conţină, pe lângă informaţiile generale, şi cantitatea produsului, valoarea nutritivă, aditivii şi alergenii.Restaurantele, fast-food-urile…




09:00, 13.03.2023

Toate meniurile trebuie schimbate, potrivit regulilor ANPC. Prețuri mai mari

Din 15 martie, Protecţia Consumatorului a decis ca meniurile din restaurante să conţină, pe lângă informaţiile generale, şi cantitatea produsului, valoarea nutritivă, aditivii şi alergenii. Decizia, spun patronii,…




12:25, 02.03.2023

Restaurantele, obligate din 15 martie să treacă E-urile și caloriile în meniuri!

Toate restaurantele, inclusiv cantinele și cele de tip fast-food, vor fi obligate din data de 15 martie să treacă în meniuri E-urile și caloriile produselor. Șeful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor,…




20:30, 01.03.2023

Restaurantele obligate să treacă în meniuri E-urile și caloriile. ANPC anunță sancțiuni grave

Restaurantele mai au 15 zile pentru a trece în meniuri E-urile și caloriile produselor. Operatorii economici care nu se vor conforma riscă să primească amenzi, iar în unele cazuri se poate ajunge până la se poate…




11:10, 28.02.2023

Vine, vine primavara: Meniuri speciale pentru pacientii din spitalele constantene, oferite de ARIMEX COMEXIM 2000 SRL

Societatea Arimex Comexim 2000 SRL a pregatit un meniu special pentur pacientii din spitalele constanteneArimex Comexim 2000 SRL, societatea care ofera hrana de zi cu zi pacientilor din spitalele constantene, a…




07:50, 28.02.2023

DE LUNA VIITOARE – Reguli noi pentru meniurile din restaurante, pizzerii sau fast-food-uri

Începând cu data de 15 martie intră în vigoare Ordinul 201/2022 prin care în toate unitățile din domeniul HoReCa veți fi informați corect și complet despre ceea ce mâncați. Potrivit Autorității Naționale pentru…




08:41, 25.02.2023

Firmele din domeniul HoReCa, obligate să prezinte meniuri mult mai explicite

Firmele din domeniul HoReCa mai au câteva săptămâni până când vor fi obligate să prezinte meniuri mult mai explicite. De la mijlocul lunii viitoare toate restaurantele, cafenelele, cofetăriile şi celelalte unităţi…




21:31, 24.02.2023

Schimbări majore în HoReCa: Ce informații noi vor fi prezente în meniurile restaurantelor, barurilor sau cafenelelor

Schimbări majore în HoReCa: Ce informații noi vor fi prezente în meniurile restaurantelor, barurilor sau cafenelelor Schimbări majore în HoReCa: Ce informații noi vor fi prezente în meniurile restaurantelor, barurilor…