Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

19:45, 20.11.2020

Soluție inedită la Galați: Cum vor să distrugă COVID-ul

Patru cercetători gălățeni de la Universitatea Dunărea de Jos vor să distrugă virusul SARS CoV-2 cu ajutorul unui lichid obținut din solzii de pește. Ei au făcut un proiect care a fost premiat și care mai urmărește,…




10:20, 13.11.2020

AUDIO / Profesoară la ASE, în București, înspăimântată că „o lichidează moldovenii”: „Îmi furau mâncarea din congelator și puneau în loc otravă”

O profesoară la ASE a fost înregistrată în timp ce afirmă că e urmărită de moldoveni care vor să o lichideze. Femeia a purtat discuția cu mai mulți studenți, iar rectorul Academiei spune că va fi cercetată disciplinar.Maricica…




21:45, 12.11.2020

O profesoară de la ASE se plânge că „moldovenii” vor să o „lichideze”: Când deschizi frigiderul te sufocă și mori

O profesoară de la ASE susține că moldovenii au vrut să o otrăvească. În mediul online circulă un video în care Maricica Stoica, profesor universitar, le povestește studenților săi cum „o moldoveancă din ASE” i-a…




19:30, 14.07.2019

Profesorii universitari care au obţinut un înlocuitor natural pentru colorantul chimic din carne care provoacă cancer

Maricica Stoica, Petru Alexe şi Cristian Dima sunt profesori la Facultatea de Inginerie Alimentară din Galaţi şi au reuşit, în urma mai multor luni de cercetare în laborator, să obţină un colorant natural în locul…




10:34, 31.03.2018

De ce românii care au inventat parizerul bio vor conduce lumea într-o zi

Creația lor le-a asigurat medalia de aur și premiul special al juriului la Salonul Internațional al Cercetării de la Cluj. Parizerul bio are gust precum mezelul cu care au crescut atâția români, dar nu conține…




18:37, 26.03.2018

Galaţi: Parizer cu şrot de cătină, fără adaos de nitrit, produs inovator al Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor

Galaţi, 26 mar /Agerpres/ - O echipă formată din patru cadre universitare de la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor din cadrul Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi a obţinut în premieră naţională…




15:54, 26.03.2018

Cercetătorii gălăţeni au creat parizerul cu cătină

  Cercetătorii gălăţeni au obţinut medalia de aur la concursul internaţional Pro Invent 2018 de la Cluj Napoca şi încă alte două distincţii importante. Aceştia au creat parizerul din porc cu şrot de cătină. Are…




00:03, 25.01.2017

GALERIE FOTO : Slujbă de pomenire la mormântul lui Moș Ion Roată, din Câmpuri

Elevii și cadrele didactice din localitatea Câmpuri au sărbătorit 158 de ani de la Unirea Principatelor Române, fiind organizată a IV-a ediție a proiectului „Moş Ion Roată. Oameni şi locuri cu care ne mândrim“.…




21:42, 22.12.2016

Lansare de carte la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor. Două volume importante pentru industria alimentară din România au văzut lumina tiparului

"Elemente de proiectare a produselor alimentare noi", care poartă semnătura profesorului Maricica Stoica şi a lui Petru Alexe, decanul Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor  din Galaţi , şi "Îndrumar…