Lansare de carte la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor. Două volume importante pentru industria alimentară din România au văzut lumina tiparului
Publicat:"Elemente de proiectare a produselor alimentare noi", care poarta semnatura profesorului Maricica Stoica si a lui Petru Alexe, decanul Facultatii de Stiinta si Ingineria Alimentelor din Galati , si "Indrumar de practica tehnologica in industria carnii", semnata de asistentul universitar Cristian Dima si profesorul Petru Alexe, au fost lansate astazi la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor din Galati. Cele doua volume scot in evidenta preocuparea permanenta a cadrelor didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor de a lansa pe piata produse inovatoare si de…
Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…
Sursa articol: adevarul.ro
Stiri pe aceeasi tema
Sondajul „Ce fel de cititor ești?” cerceteaza modul in care oamenii interacționeaza cu carțile și tehnologia in lumea moderna
18:25, 30.04.2024 - Cum și ce mai citesc romanii? Cum se raporteaza la tehnologie in comportamentul lor de consum? Asociația AdLittera lanseaza sondajul „Ce fel de cititor ești?”, un proiect de cercetare a pieței inedit in Romania, menit sa aduca lumina asupra preferințelor, obiceiurilor și percepțiilor cititorilor și…
Folie biodgradabila din sange de animale, brevetata la Universitatea 'Dunarea de Jos' din Galați
14:20, 15.03.2024 - Folie biodgradabila din sange de animale a fost brevetata la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați. Este vorba despre o noutate mondiala ce permite realizarea de ambalaje diverse in industria alimentara. Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați anunța ca a brevetat „Procedeul de obținere a unei…
Paine cu gust si proprietati de carne, ultima inventie brevetata la Galați
05:05, 13.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, noteaza Agerpres.…
„Painea cu friptura”, inventata de cercetatorii din Galați, a fost brevetata de OSIM
20:05, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM) a acordat cercetatorilor de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universitații „Dunarea de Jos” din Galați brevetul de invenție pentru „painea proteica”, cu adaos din carne, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la…
Galati: Paine cu gust si proprietati de carne – inventie brevetata la Universitatea ‘Dunarea de Jos’
15:01, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii ‘Dunarea de Jos’ din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor. Potrivit informatiilor…
Painea cu gust de friptura, invenția unor profesori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați
08:35, 12.03.2024 - Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați a primit brevet de invenție din partea OSIM pentru o inovație in domeniul alimentar: painea proteica. Aceasta inovație, dezvoltata de un grup de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, se bazeaza pe utilizarea unui concentrat proteic…
Painea cu gust de friptura, inovația unor profesori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați
23:55, 11.03.2024 - OSIM a brevetat inovația unui grup de cadre didactice de la Facultatea de Șiința și Ingineria Alimentelor din Galați. Painea proteica conține un concentrat proteic de proteine miofibrilare din carne de porc, vita, pasare sau pește
Libraria online Libris a incheiat 2023 cu o cifra de afaceri de 80 milioane lei, in crestere cu 20% fata de 2022. Cartile pentru copii si cele de beletristica domina vanzarile
14:56, 15.02.2024 - ”Libris, librarie online pe piata din Romania, a incheiat 2023 cu o cifra de afaceri de 80 milioane lei, in crestere cu 20% fata de 2022. Dinamica pozitiva a fost sustinuta si de cresterea interesului cititorilor pentru cartile in limba engleza (+30%), unde Libris a diversificat oferta ajungand la peste…