Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cercetătorii gălăţeni au creat parizerul cu cătină

Publicat:

  Cercetatorii galateni au obtinut medalia de aur la concursul international Pro Invent 2018 de la Cluj Napoca si inca alte doua distinctii importante. Acestia au creat parizerul din porc cu srot de catina. Are gust de carne, miros ca de parizer, dar are culoarea spre galben in loc de obisnuitul roz. Este parizerul din carne de porc cu srot de catina care a adus premiul de excelenta si medalia de aur a concursului , cercetatorilor galateni de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor. "Mirosul asemanator. Miroase a carne. Da. Miros diferit fata de un parizer, dar foarte…

Citeste articolul mai departe pe monitoruldegalati.ro…  

Sursa articol: monitoruldegalati.ro


Stiri pe aceeasi tema

un concept medical care atrage tot mai mult interesul specialiștilor / Ce beneficii extraordianre aduce

10:50, 30.04.2024 - Coerența inimii (coerența cardiaca), un concept abordat in cercetarea medicala inca din anii 1990, a revenit in actualitate și atrage tot mai mult interesul specialiștilor și al oamenilor in general. Aceștia pot beneficia de avantajele unor tehnici și mecanisme de autocontrol pentru o sanatate de invidiat.…

Ce sunt ursuleții de apa? Cum ne vor incetini imbatranirea?

15:55, 07.04.2024 - Oamenii de știința care studiaza creaturile misterioase numite tardigrade ar putea fi pe cale sa descopere un nou instrument in lupta impotriva imbatranirii umane. Uneori numiți ursuleți de apa, aceste animale aproape microscopice, cu opt picioare, pot supraviețui in condiții care ar ucide majoritatea…

oamenii de știința dezvaluie ca sursele a zeci de substanțe chimice nu pot fi identificate

10:55, 16.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din California, San Francisco, au elaborat o metoda inovatoare de screening pentru detectarea mai precisa a substanțelor chimice din organismul uman. Intr-un studiu recent, aceasta tehnica a identificat peste 100 de substanțe chimice, inclusiv 50 care nu fusesera niciodata…

Oamenii de știința sunt cu un pas mai aproape de a creea in laborator viața de la zero

06:10, 15.03.2024 - Cercetatorii de la Institutul Salk pentru Studii Biologice din SUA au dezvaluit un studiu revoluționar, provocand o teorie ce ridica multe semne de intrebare. Potrivit acestuia, viața artificiala ar putea fi creata in laborator. Originile vieții pe Pamant raman un mister fascinant. Unii experți susțin…

Paine cu gust si proprietati de carne, ultima inventie brevetata la Galați

05:05, 13.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, noteaza Agerpres.…

A aparut un nou tip de carne. A fost creata in Dobrogrea: este de capra, dar are gust de vaca

08:30, 16.02.2024 - Dupa aproape 14 ani de cercetari și experimente, a aparut un nou tip de carne ce ar putea deveni, in viitor, o alternativa mai sanatoasa, mai gustoasa și, in primul rand, mai ieftina pentru romani. Este vorba despre o carne de capra, dar care are gust de vaca. Cercetatorii din Dobrogea au confirmat:…

Oamenii de știința au reușit sa stabileasca o comunicare cu persoane aflate in timpul somnului

09:50, 10.02.2024 - Visul de a conversa cu cei care dorm a devenit realitate. Oamenii de știința au reușit sa stabileasca o comunicare bidirecționala cu persoanele aflate in diferite stadii ale somnului. Cercetatorii au identificat semnale cerebrale specifice asociate cu momentele in care o persoana este receptiva la stimuli…

Conversația cu persoanele care dorm a devenit posibila: Oamenii de știința au reușit sa stabileasca o comunicare cu persoane aflate in timpul somnului

07:35, 10.02.2024 - Visul de a conversa cu cei care dorm a devenit realitate. Oamenii de știința au reușit sa stabileasca o comunicare bidirecționala cu persoanele aflate in diferite stadii ale somnului.Cercetatorii au identificat semnale cerebrale specifice asociate cu momentele in care o persoana este receptiva la…


Ce parere ai despre aceasta stire?