Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

14:11, 05.06.2015

Ciorba de fasole boabe cu afumătură. Cum se prepară delicioasa ciorbă după rețeta tradițională din Transilvania

Ciorba de fasole boabe este un fel de mâncare preferat de foarte multe persoane, mai ales dacă are şi afumătură şi verdeaţă proaspătă când este gata. Marcela Cosnean, o gospodină din localitatea braşoveană Hărman,…




13:15, 05.06.2015

DESTINAȚII CU GUST Brașov: Supă cremă de fasole boabe, cu o parte dintre ingrediente coapte la cuptor

Ciorba de fasole boabe este un fel de mâncare preferat de foarte multe persoane, mai ales dacă are și afumătură și verdeață proaspătă când este gata. Marcela Cosnean, o gospodină din localitatea brașoveană Hărman,…




16:40, 27.05.2015

DESTINAȚII CU GUST Brașov: Mușchiuleț de porc cu mere și portocale, un preparat ușor bine condimentat

Mușchiulețul de porc cu mere și portocale este un preparat ușor ce necesită puțin timp pentru pregătire și a cărui rețetă ne-a fost oferită de Marcela Cosnean din localitatea brașoveană Hărman. Astfel, mușchiulețul…




12:40, 30.03.2015

FOTOGALERIE „Târg de Paști“ la Muzeul de Etnografie

Muzeul de Etnografie Brașov vă invită să vizitați „Târgul de Paști“, aflat în incinta muzeului de pe B-dul Eroilor nr. 21 A. Aici puteți găsi produse tradiționale: ouă încondeiate,”închistrite” cu măiestrie după…




12:00, 30.03.2015

„Târg de Paști“ la Muzeul de Etnografie

Muzeul de Etnografie Brașov vă invită să vizitați „Târgul de Paști“, aflat în incinta muzeului de pe B-dul Eroilor nr. 21 A. Aici puteți găsi produse tradiționale: ouă încondeiate,”închistrite” cu măiestrie după…