Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

17:45, 03.12.2014

Istoria gelatinei, aspicului şi a jeleului

Fără miros, fără gust, fără culoare, transparent şi, cu toate acestea, poate lua orice formă, culoare sau aromă: gelatina, aspicul si jeleul  reprezintă visul oricărui copil sau bucătar deoarece face posibilă crearea…




10:00, 12.09.2014

Jeleul buclucaş. Motivul pentru care zeci de părinţi au cerut retragerea unui brand de dulciuri

Zeci de parinti din Noua Zeelanda au cerut retregerea unui brand de jeleuri din magazine dupa ce au observat ce forma aveau dulciurile. Jeleurile produse in China si care au ajuns in cateva magazine din Noua Zeelanda…




14:12, 19.06.2012

Visul amatorilor de dulciuri: jeleul gumat uriaş

Cadoul delicios poate avea diverse arome şi are mărimea a 1400 de ursuleţi gumaţi normali - visul oricărui amator de jeleuri. Partea proastă este că ursul uriaş are nu mai puţin 12.600 de calorii, în timp ce un…




22:20, 24.01.2012

Berea gelatinoasa

In general, se spune ca berea ideala trebuie sa fie rece, amara si sa nu faca mai mult de doua degete de spuma. Dar ce ati spune despre o bere care se mananca Intinsa pe paine? Jeleul de bere constituie una din…




21:50, 04.01.2012

Jeleu de vin rosu cu crema de vanilie

O reteta simpla, care necesita un timp de preparare redus. Serveste jeleul de vin rosu cu crema de vanilie. Jeleul este un desert rece, de inspiratie frantuzeasca, unde aromele vinului si mirodeniile folosite iti…