Fripturica - Stiri si informatii despre Fripturica | pagina 3 Ultima actualizare: 11:31:09, 16.06.2024
14:40, 23.12.2023
Secretul celei mai fragede fripturi de porc. Rezultatul este uimitor: carnea se topește în gură
O friptură de porc fragedă și suculentă se pregătește mai ușor decât v-ați fi închipuit. Carnea va avea crustă crocantă, iar interiorul se va topi în gură. Secretul îl reprezintă marinada perfectă pe care trebuie…
00:20, 23.12.2023
La ce temperatură se face friptura de porc la cuptor pentru Crăciun. Secretul pentru a ieşi perfectă
Friptura este unul dintre preparatele care nu lipsesc de pe masa de Crăciun. Se potrivește perfect la ocazii speciale, dar contează foarte mult să fie pregătită așa cum trebuie. Secretul constă în temperatura la…
21:05, 22.12.2023
Zece reguli pentru masa de Crăciun: ce și cum mâncăm. Amestecurile de friptură cu ouă sau cartofi cu carne de porc, interzise
Dacă vreţi însă să petreceti în familie de Crăciun şi nu prin spitale, trebuie respectate câteva reguli simple, indiferent dacă aţi postit sau nu, adaptate eventual patologiei de bază. Dr.Tudor Ciuhodaru spune…
12:20, 22.12.2023
Friptură de porc fragedă și suculentă - Rețeta pentru masa de Crăciun
Ce ingrediente ai nevoiePentru friptura de porc la tigaie poți să folosești coaste de porc, ceafă sau chiar cotlet de porc. Cotletul dacă nu este gătit corect are carnea tare, însă inăbușit la tigaie va fi suculent…
20:35, 20.12.2023
Ce este bine să mănânci în ziua de Crăciun ca să ai noroc. Alimentul interzis pe 25 decembrie
Ce este bine să mănânci în ziua de Crăciun. Alimentul interzis pe 25 decembrie. Pentru masa de Crăciun, gospodinele au pregătit o mulțime de preparate. Toată lumea adoră cozonacul, friptura de porc, dar și celebrele…
17:00, 19.12.2023
Berea frăgezește carnea? De ce punem bere la friptura de porc și cum o alegem
De pe masa pregătită pentru sărbători nu are cum să lipsească friptura, iar unul dintre trucurile des folosite este acela de a pune bere atunci când este gătită. Așa va ieși mai fragedă și aromată. Ce tip de bere…
12:05, 18.12.2023
Să ni-l lăsați pe Ghiță-n pace
În preajma Ignatului, ziua în care tradițional se taie porcul pentru Crăciun, reîncepe să circule pe net o poezie semnată sau atribuită preotului Sorin Croitoru. Cel mai probabil, inspirația pentru această poezie…
12:25, 15.12.2023
De sărbători totul va fi mai bun și mai gustos cu uleiul de măsline extra virgin Monini, chiar și cozonacul!
De-a lungul istoriei, uleiul de măsline a fost extrem de prețuit pentru calitățile sale. Apreciat de multă vreme pentru gustul său plăcut, uleiul de măsline se află astăzi în centrul atenției și pentru calitățile…
09:05, 15.12.2023
FOTO: Naționala de handbal masculin, la tăiatul porcului, la ferma lui Marius Gălan
Marius Gălan a fost ieri gazdă pentru Naționala de handbal masculin a României, prezentă în aceste zile la Bistrița. În cinstea sportivilor și a antrenorului Xavier Pascual a fost sacrificat un porc. „Ne-a omorât…
15:25, 12.12.2023
Neatza cu Răzvan și Dani, 12 decembrie. Rețeta delicioasă a lui Nicolai Tand pentru friptură slow-cooked
În cadrul ediției Neatza cu Răzvan și Dani din 12 decembrie, chef Nicolai Tand a pregătit o rețetă specială pentru bucuria tuturor românilor. Este vorba despre o friptură slow cooked, un preparat ideal pentru pofticioși…
00:30, 22.11.2023
Cum să gătești carnea de porc cu Cola. Doar așa va ieși o friptură fragedă și suculentă
Sucurile carbogazoase nu sunt deloc bune pentru organism dacă le consumi în cantități mari, însă puține persoane știu că acestea pot face mâncarea delicioasă și fragedă. Dacă vrei ca friptura să iasă suculentă…
09:05, 21.11.2023
Ce este flambarea și cum să gătești flambé
Auzim adesea în bucătărie termenul de flambé sau proces de flambare care a fost folosit în prepararea unei rețete. Vezi ce este flambarea și cum să gătești flambé.Ai spune că doar bucătarii profesioniști pot folosi…
14:50, 14.11.2023
Fripturiștii, sclipiciul și țoapele
Știrile zilei în România sunt invariabil despre ce se va întâmpla minunat, în viitor, dacă îi mai lăsăm pe fripturiștii de la putere să se mai joace nițel cu taxele și impozitele noastre. Știrile despre lupta cu…
07:20, 14.11.2023
Carnea, dușmanul planetei. Ce spun psihologii despre etichetele de avertizare pentru mezeluri si carnea de friptură
Guvernele lumii caută soluții pentru a convinge populația să consume mai puțină carne. O idee ar fi etichetele de avertizare, precum cele de pe pachetele de țigări, care, potrivit experților, ar putea ajuta la…
16:55, 07.11.2023
Cum să faci o friptură fragedă, care să se topească în gură - 9 trucuri de aur pentru începători
Ai încercat de nenumărate ori să faci o friptură foarte fragedă, însă niciodată nu ți-a ieșit că la carte. Iată câteva sfaturi pe care să le urmezi pentru a obține o friptură fragedă la cuptor sau pe grătar. Alege…
14:30, 03.11.2023
Rețetă de fructe murate la borcan. Un preparat delicios și ideal pentru fripturi
Probabil te-ai săturat de clasicele murături și vrei să încerci ceva nou, motiv pentru care noi ne-am gândit să-ți prezentăm rețeta de fructe murate la borcan. Este un preparat delicios și ideal pentru fripturi.…
21:05, 01.11.2023
Locul în care un cotlet de porc costă 5,25 lei, iar porția de piure de cartofi este 1,5 lei
Cantina Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” (TUIASI) din Iaşi reprezintă locul în care servesc masa zilnic aproximativ 700 de studenți și profesori. Prețurile mici și gama largă de preparate fac din cantina…
16:35, 31.10.2023
Reţetă de brassói – friptură braşoveană cu cartofi
Brassói este un fel de mâncare unguresc, un amestec de carne de porc şi cartofi. Brassói înseamnă în limba română Braşov şi există o legătură între felul de mancare şi oraşul de la poalele Tâmpei, dar nu una foarte…
10:06, 30.10.2023
„Mirosea a friptură la grătar!” Camion plin cu carcase de vită de 200 de kg bucata, făcut scrum pe o autostradă din Germania
Autostrada germană A8 a fost complet închisă cea mai mare parte a zilei de sâmbătă, după un accident în apropiere de Adelsried. O remorcă frigorifică încărcată cu 20 de tone de carne de vită a ars complet, relatează…
20:31, 28.10.2023
Ce garnituri merg la carnea de vită. Aşa scoţi în evidenţă preparatul
Carnea de vită este o adevărată delicatesă, iar cu toții știm că nimic nu se compară cu gustul unei fripturi gătită exemplar. Papilele noastre gustative devin mai „bucuroase” atunci când avem pe lângă o garnitură.…
12:51, 28.10.2023
Ce fel de vin se pune la friptura de porc pentru un gust desăvârșit
Friptura de porc este una dintre cele mai gătite, iar secretul pentru o carne fragedă depinde de mai multe aspecte. Unul dintre acestea este alegerea atentă a vinului în care se va pregăti. Iată ce fel de vin se…
05:20, 12.10.2023
Prins la volan cu bere, friptură şi muzica la maximum, în arest
Judecătoria Băileşti au repins o cerere de înlocuire a arestului preventiv formulată de un bărbat de 48 de ani, din Caraula, recidivist, judecat pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului. Pe 25 martie,…
00:45, 10.10.2023
Cum poți mânca cea mai bună friptură de vită - 5 metode de frăgezire a cărnii pe care puțini le știu
Frăgezirea cărnii de vită. Află cum să faci asta în mod corect și care sunt cele mai bune trucuri pe care este bine să le știi înainte să gătești o friptură de vită. O friptură fragedă de vită este extrem de gustoasă,…
20:20, 09.10.2023
Cu ce să ungi friptura de porc înainte de a o pune în cuptor. Aşa va ieşi rumenă şi arătoasă
Cu ce să ungi friptura de porc înainte de a o pune în cuptor. Cele mai bune condimente, care te vor ajuta să obții un preparat ca la carte. Aşa va ieşi rumenă şi arătoasă, amestecul de ierburi și gusturi se potrivește…
17:35, 04.10.2023
Friptura de weekend în stil japonez, cu salată specială - Rețeta inventată de celebrul Jamie Oliver
Este vorba despre o friptură de weekend în stil japonez, servită cu salată. Rețeta este inventată de celebrul bucătar englez Jamie Oliver.Jamie Oliver spune despre această rețetă inventată de el că are la bază…
17:35, 04.10.2023
Friptura de weekend în stil japonez, cu salată specială
Este vorba despre o friptură de weekend în stil japonez, servită cu salată. Rețeta este inventată de celebrul bucătar englez Jamie Oliver. Jamie Oliver spune despre această rețetă inventată de el că are la bază…
11:55, 03.10.2023
Ingredientele minune care frăgezesc friptura - Sunt la îndemâna oricui iar rezultatul e neașteptat ...de gustos
Probabil că cei mai mulți dintre noi vor spune că adoră o friptură bună! Atunci când ne vin în vizită rude și prieteni, dacă vrem să gătim ceva chiar noi, friptura este o alegere destul de sigură, care poate satisface…
18:50, 02.10.2023
Dulceața de ardei iute cu care Lupu Rednic a fost cucerit de soție: ”E genială, se mănâncă la friptură!”. Rețeta secretă a Corneliei Rednic EXCLUSIV
Lupu Rednic are cămara plină cu bunătăți. El ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Playtech Știri, că meritul îi aparține soacrei, care le-a umplut rafturile cu borcane cu murături și cu gogoșari. Soția Cornelia Rednic…
18:10, 02.10.2023
Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare
Totul cu ajutorul unui ingredient pe care îl ai cu siguranță în frigiderul din bucătărie. Acesta va face carnea fragedă și gustoasă, așa că nu ezita să-l utilizezi. Ingredientul care frăgezește carnea cât ai clipi…
18:05, 02.10.2023
Trucul pe care nimeni nu ți-l arată: Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare
Totul cu ajutorul unui ingredient pe care îl ai cu siguranță în frigiderul din bucătărie. Acesta va face carnea fragedă și gustoasă, așa că nu ezita să-l utilizezi.Ingredientul care frăgezește carnea cât ai clipiDacă…