Friptu - Stiri si informatii despre Friptu | prima pagina Ultima actualizare: 01:51:39, 15.06.2024
Cum se marinează corect carnea de vită. Secretul pentru o friptură fragedă și suculentă
Carnea de vită este un preparat cu adevărat delicios, dar în același timp pretențios atunci când trebuie să-l gătim. Marinarea este un pas important, iar în rândurile următoare îți vom prezenta cea mai bună metodă…
ALEGERI 2024. Secția de votare din Belciugatele, Călărași, păzită de jandarmi și polițiști, după bătaia dintre PSD și PNL de săptămâna trecută. „50 de…
Secția de votare de la grădinița din Belciugatele, județul Călărași, este păzită preventiv de zeci de polițiști și jandarmi, după încăierarea din campanie dintre susținătorii social-democrați și liberali.Pe 1 iunie,…
Pâinea cu gust de friptură și berea cu extract din coajă de vinete, inventate de studenții din Galați
Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor (SIA) Galaţi s-a dovedit a fi un adevărat incubator de afaceri. Numeroase alimente de-a dreptul revoluționare au fost create de către studenții și cadrele didactice…
19:51, 07.06.2024
Invenții inedite la Galați. Pâinea cu gust de friptură și berea cu extract din coajă de vinete
Cercetătorii de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați au creat produse inovatoare care revoluționează piața alimentară din România. Printre acestea se numără pâinea cu gust de friptură și…
Ce vin se pune la friptura de vită și când. Regula de aur care o frăgezește și îi dă gust bun
Atunci când avem oaspeți la cină și vrem să-i impresionăm, nu trebuie doar să gătim impecabil, ci și să alegem un vin potrivit meniului. Pentru friptura de vită, de exemplu, trebuie să folosim un anumit fel de…
Cea mai fragedă friptură de porc la cuptor. Cu ce să ungi carnea, pontul bucătarilor ca să se topească în gură
Friptura de porc la cuptor este una dintre cele mai iubite și apreciate preparate, fiind adesea centrul atenției la mesele festive și nu numai. Secretul unei fripturi de porc cu adevărat fragede și suculente constă…
Cum poți slăbi mâncând mici, cârnați și friptură de porc?
Poți mânca grăsimi saturate, care se găsesc în produsele animale și lactatele integrale și totuși să pierzi în greutate dacă faci exerciții timp de cinci ore pe săptămână, conform unui studiu de la Universitatea…
Alin Moldoveanu, candidatul PNL la Primăria Câmpina: ”Politicienii nocivi nu au făcut altceva decât să dea fripturi, așa cum sunt învățați cei de la PSD!”
&"Toate realizările pe care le-am avut în acești trei ani și jumătate, dar și toate proiectele pe care le avem depuse pentru a atrage fonduri extrabugetare, care vizează dezvoltarea Câmpinei în…
Cea mai bună friptură de curcan la cuptor. Secretul ca să iasă fragedă și gustoasă, se topește-n gură
Dacă vrei să faci cea mai bună friptură de curcan la cuptor, iată cele mai utile trucuri. Cum se pregătește corect carnea, ca să iasă fragedă și gustoasă. Doar dacă ții cont de aceste secrete, se va topi în gură…
Cât trebuie să stea friptura la cuptor ca să fie suculentă. Așa se va desprinde singură de pe os
În general, românii sunt mari amatori de fripturi, în special cele de miel sau porc. Cele mai multe gospodine preferă să o gătească la cuptor, dar de cele mai multe ori nu știu cu exactitate timpul ideal pentru…
12:56, 07.05.2024
Ce să faci cu restul de friptură de miel rămas de la Paște. Rețeta pentru cea mai delicioasă și simplă ruladă din carne
Cei mai mulți români pregătesc foarte multă mâncare de sărbători, iar după constată că nu a fost consumată în totalitate. Iată cum poți folosi resturile de friptură de miel de la masa de Paște! Îți prezentăm o…
00:55, 07.05.2024
Cât timp se păstrează friptura de miel în frigider de fapt. La ce să fii atent înainte să o consumi
Pregătirile pentru Paște s-au încheiat, iar acum majoritatea românilor se confruntă cu mâncarea rămasă pe care încearcă să o păstreze în condiții cât mai bune pentru a nu se altera foarte repede. Iată cât timp…
Singurul fruct permis după drob și friptura de miel. De ce să-l mănânci înainte de a te ridica de la masă
Masa tradițională de Paște este bogată în culori, arome și simboluri ce reflectă semnificația acestei sărbători creștine. Ciorba și friptura de miel, ouăle roșii, pasca, cozonacul și sarmalele sunt doar câteva…
Friptura de miel la cuptor cu arome mediteraneene. Reteta pas cu pas
Va invitam sa descoperiti secretul unei fripturi de miel la cuptor cu arome mediteraneene, care va cuceri instant toate simturile.Asadar, pregateste te sa fii rasfatat de gustul inconfundabil al acestei delicatese…
09:05, 03.05.2024
Cele mai mari greșeli la friptura de miel. De asta nu iese fragedă, ci rămâne crudă înăuntru
Unul din nelipsitele preparate de pe masa de Paște, este fără îndoială friptura de miel. Dar, deși gospodinele știu ce au de făcut, din păcate mai apar și anumite situații în care nu iese cum trebuie, și aici vorbim…
Uită de friptura banală de miel pentru Paște! Reţeta de ruladă pentru care vei fi lăudat de toţi invitaţii
Au mai rămas doar câteva zile până la sărbătorile pascale! Dacă vreți să vă impresionați invitații cu preparate culinare speciale, uitați de banala friptură de miel sau drob. Încercați rețeta de ruladă de miel,…
Rețetă din Imperiul Roman: Friptură de miel sau de ied cu lapte și miere
O rețetă de friptură de miel sau de ied, care poate fi încercată cu ocazia sărbătorilor pascale, a ajuns la noi tocmai din antichitate. Aceasta provine din „Apicius”, o carte de bucate romană despre care se crede…
15:25, 30.04.2024
Cum să combini friptura și drobul ca să nu te îngrași de Paște. 8 trucuri prietenoase cu silueta
Masa de Paște reprezintă un moment de bucurie și delicii culinare pentru milioane de români. Această sărbătoare aduce împreună familiile și prietenii pentru a celebra renașterea și speranța, înconjurându-se de…
Ingredientul secret pentru o friptură de miel fragedă și gustoasă/Se găsește în mai toate bucătăriile
Paștele se apropie tot mai mult, iar pregătirile au început deja, pentru mulți dintre români, cel puțin la nivel de aprovizionare pentru masa de Sărbători. De la sarmale, la cozonaci și pască, mai toată lumea vrea…
Obține gustul rețetelor tradiționale în bucatele pentru Paște, cu produsele din gama Hanul Boieresc, de la PENNY
Bucuria meselor împreună cu ce cei dragi va transforma orice sărbătoare într-o petrecere de neuitat. Bucatele alese și gustul desăvârșit al rețetelor tradiționale ne creează amintiri care ne vor urma toată viața,…
Cu ce să înlocuiești friptura de miel pe masa de Paște. Toți invitații te vor lăuda pentru rețeta asta delicioasă
Dacă îți dorești să îți surprinzi familia și musafirii cu un preparat inedit și delicios, merită să încerci această rețetă. Află, din rândurile de mai jos, cu ce poți să înlocuiești friptura de miel la masa de…
Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care să nu o faci când îl prepari - Secretul bucătarilor
Trebuie să fim atenți la modul de preparare, la cantități și la combinațiile cu alte alimente fiindcă este o carne destul de greu de digerat, fără fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar dacă este…
Sărbători pascale în stil mare. Ce preț are meniul de Paște semnat de cheful Cătălin Scărlătescu
Cât costă meniul de Paște la restaurantul lui ScărlătescuMeniul de Paște al restaurantului lui Scărlătescu include o gamă variată de preparate tradiționale, fiecare servit în porții generoase menite să satisfacă…
Scandal monstru în Franța pentru interzicerea etichetei „friptură” pe produsele vegetariene
Curtea Supremă Administrativă din Franța a suspendat decretul care interzicea folosirea cuvântului "friptură" pentru produsele vegetariene. Este o victorie pentru producătorii de alimente vegetariene și vegane.
Franța syspendă interzicerea etichetei „friptură” pe produsele vegetariene
Curtea Supremă Administrativă din Franța a suspendat un decretul care interzicea folosirea cuvântului "friptură" pentru produsele vegetariene. Este o victorie pentru producătorii de alimente vegetariene și vegane.
Ce este sosul teriyaki și cum se folosește
Sosul teriyaki este un sos puternic aromat, utilizat în mod tradițional în bucătăria japoneză, însă devenit foarte popular și în alte colțuri ale lumii. Află din ce este făcut sosul teriyaki și cum se folosește!Ce…
(audio) „Ne-am fript cu Herman. Tare am vrut să scăpăm de el.” Olesea Stamate, după ce Anticorupție i-a publicat declarațiile: Autoarea „investigației”…
Schimbul de replici între Olesea Stamate și portalul Anticorupție.md, care a publicat declarațiile ex-președintei Comisiei juridice, Olesea Stamate, pe scandalul ce-l vizează pe preşedintele Pre-Vetting, Herman…
15:50, 02.04.2024
Stamate, despre președintele Comisiei Pre-Vetting: Chiar ne-am fript cu Herman ăsta
Fostul președinte al Comisiei Juridice, numiri și imunități din Parlament, deputatul PAS, Olesea Stamate, confirmă, într-o înregistrare audio publicată de Centrul de Investigații Jurnalistice din Moldova (CIJM),…
Pâinea care poate înlocui carnea se va produce la Galați: e hrănitoare ca o friptură
Pâinea care poate înlocui carnea costă 7-8 lei, a fost inventată de români şi satură rapid. Invenția va ajunge curând și pe mesele pofticioșilor, conform Antena 3. Chiar dacă arată, miroase și are gustul obișnuit,…
Cum marinezi carnea de porc. Ingredientul de aur care o face fragedă și cu un gust unic
Carnea de porc nu poate lipsi de pe meselor românilor, mai ales în zilele de sărbătoare. Majoritatea dintre noi preferăm să savurăm o friptură delicioasă sau o ceafă de porc la grătar sau la cuptor, așadar trebuie…