Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

10:25, 02.04.2024

Cine este Mario Mădălin Dumitru, concurentul care a primit cuțitul de aur la Chefi la cuțite sezonul 13. „M-a dus în fața gării de la Frankfurt, iar acolo am rămas cu o valiză”

Cine este Mario Mădălin Dumitru, concurentul care a primit cuțitul de aur la Chefi la cuțite sezonul 13. „M-a dus în fața gării de la Frankfurt, iar acolo…

Mario Mădălin Dumitru s-a prezentat în la Chefi la cuțite, editia de luni, 1 aprilie, cu un preparat ce i-a adus cuțitul de aur din partea lui chef Alexandru Sautner. Iată cu ce se ocupă tânărul care merge direct…




14:05, 14.03.2024

Povestea lui Chef Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite. De la viața la țară la „bucătarul de aur al Bucureștiului”

Povestea lui Chef Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite. De la viața la țară la „bucătarul de aur al Bucureștiului”

Chef Orlando Zaharia, juratul Chefi la cuțite, și-a descoperit pasiunea pentru bucătărie încă din copilărie. Bucătarul a povestit cum s-a integrat în București, după ce s-a mutat de la țară.Mai sunt cinci zile…




10:40, 04.03.2024

Când începe „Chefi la cuțite”, sezon 13. Noi reguli, după ce jurații au fost înlocuiți în show-ul culinar de la Antena 1

Când începe „Chefi la cuțite”, sezon 13. Noi reguli, după ce jurații au fost înlocuiți în show-ul culinar de la Antena 1

Așteptarea a luat sfârșit! Antena 1 a anunțat când începe „Chefi la cuțite”, sezon 13. De asemenea, noi reguli vor fi în show-ul culinar, după ce Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au fost înlocuiți.Cel…




11:31, 13.12.2023

Cine este Ștefan Popescu, jurat la „Chefi la cuțite”. Ce studii are, de fapt, bucătarul de la Antena 1

Ștefan Popescu are 47 de ani și este unul dintre noii jurați Chefi la Cuțite. Este pasionat de bucătărie, însă a debutat relativ târziu în cariera gastronomică. Bucătarul de la Chefi la cuțite a absolvit un profil…




12:51, 24.01.2023

Winter Beef Cooking Camp 2023. Programul evenimentului

Tabără de creaţie culinară dedicată exclusiv cărnii de vită, în perioada 3-4 februarie 2023, la Hotel Şoimul, în Poiana Braşov. Tematica anului 2023: Multiple tehnici de gătire a cărnii de vită în funcţie de grupele…




14:55, 24.02.2022

Cum a ajuns Joseph Hadad în România. De 25 de ani s-a stabilit aici: „Am simțit atunci că piața era cu potențial mare”

Chef Joseph Hadad, în vârstă de 62 de ani este jurat la „MasterChef”. Acesta s-a născut în Israel, la Haifa, şi a făcut şcoala de bucătari la îndemnul tatălui său, bucătar al premierului israelian, fără a intui…




19:15, 09.06.2021

Rémy Martin & Casa Timiş: Team Up for Excellence! (PUBLICITATE)

Tradiție și rafinament într-o călătorie unică are la bază o viziune comună a excelenței şi a impecabilului. Pe 19 mai Chef Nico Lontras, Executive Chef Casa Timiș şi echipa Remy Martin au creat un concept de excepție…




16:55, 09.06.2021

(P) Rémy Martin & Casa Timiş: Team Up for Excellence!

Tradiție și rafinament într-o călătorie unică are la bază o viziune comună a excelenței şi a impecabilului. Pe 19 mai Chef Nico Lontras, Executive Chef Casa Timiș şi echipa Remy Martin au creat un concept de excepție…




19:00, 28.12.2020

EXCLUSIV Chefi la cuțite, criticată aspru de cel mai tare bucătar român din Marea Britanie: ”Amatori, nu profesionişti”

Loredan Gargalac, în vârstă de 50 de ani și singurul Executive Chef român din Marea Britanie, nu crede în emisiunile culinare difuzate de câteva dintre posturile centrale de televiziune de pe plaiurile noastre…




11:35, 26.09.2020

Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România, marcată printr-un eveniment de promovare a identității culinare românești

Anul acesta, sărbătorim pentru a doua oară Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor, care este cu atât mai importantă când, în contextul actual, turismul și industria HoReCa au nevoie de sprijin atât din partea…




06:55, 10.08.2020

Rafinament, creativitate, originalitate. Seara caldă de vară, nisip ud, valuri reci, soare târziu, briza mării... (P)

Vino alaturi de noi, pe terasa Gulliver si lasa-te purtat cu gândul la vacanta si  la seri romantice, la apus de soare, lânga valurile marii. Muzica relaxanta, decorul original si gustul desavârsit vor fi coordonatele…




14:00, 04.08.2020

Terasa Serenity cu vedere spre lacul cu lebede albe și negre vă așteaptă!

Executive Chef Avram Mădălin alături de echipa sa au pus bazele unui meniu deosebit ce are ca fundament articole bio, crescute în grădina proprie și numeroase preparate de casă. De la semințele sădite la preparatul…




14:45, 26.07.2019

Unul dintre jurații MasterChef a gătit pentru Robert DeNiro și Madonna

Unul dintre cei trei noi jurați ai emisiunii MasterChef ce va începe în această toamnă la ProTV a gătit pentru nume mari precum Madonna, RobertDeNiro, Bill Clinton și Michael Jackson. Chef Joseph Hadad a lucrat…




11:44, 22.01.2019

Cum să mănânci sănătos și variat în fiecare zi, fără bătăi de cap!

„Gusturi de transilvania”, din decembrie LifeBox gătește local pentru tine. După București și Cluj, începând cu luna decembrie, Lifebox a ajuns și la Oradea. Sub atenta supraveghere a Chefului George Crăciun, meniurile…




16:02, 07.11.2018

(P) Sheraton Brunch Deluxe da savoare duminicilor tale

Un spatiu amplu, format din restaurantele Benihana, respectiv Avalon, se transforma duminica de duminica intr-un univers gastronomic ce te poarta cu simturile in aproape toate colturile lumii. Meniul creat de Executive…




11:20, 24.08.2018

Eveniment inedit la Iași - Cooking In The Garden cu Chef Victor Melian

Chef Victor Melian este un maestru al artei culinare asiatice. Putini stiu faptul ca Chef Melian îsi face prietenii sa plânga, asa cum obisnuieste el sa glumeasca, dar nu cu vorbe sau gesturi nechibzuite, ci cu…




16:09, 12.11.2017

Chef Foa ajută o tânără bolnavă de cancer din Botoșani. Este o campanie umanitară susținută de evenimentul NovemBEARD

Campanie umanitară la NovemBEARD 2017. Mihaela Matei, o tânără de doar 29 de ani din Botoșani, a fost inclusă într-o campanie umanitară susținută de NovemBEARD, eveniment care e sărbatorit în fiecare an în luna…




18:00, 28.04.2017

Un cărăşean a gătit pentru aur în Coreea de Sud. La schimb le-a oferit coreenilor invitaţii la Timişoara Capitală Culturală în 2021 şi la Cascada Bigăr

Echipa, coordonată de Radu Zărnescu, a fost formată din Marian Popovici, Gigi Fedeles, Adrian Lucian Sipoteanu, Sorin Berar, Daniel Ardelean şi Alessandro Corradi şi a câştigat Marele Premiu şi 24 de medalii de…




21:44, 13.02.2017

Un celebru bucătar-şef, printre concurenţii noii emisiuni de dans de la Pro TV

Pasiunea lui Joseph Hadad pentru gătit a început când avea doar 16 ani, atunci s-a înscris şi la o şcoală în domeniul culinar, iar la 21 de ani a avut primul său job, acela de asistent chef. Trei ani mai târziu,…




17:08, 10.12.2016

Povestea tânărului crescut de doi părinţi surdo-muţi, care a ajuns bucătar celebru în Banat

Marian Popovici, un tânăr născut în Caraş-Severin, a ajuns, la doar 30 de ani, unul dintre cei mai apreciaţi bucătari din vestul ţării şi nu numai. În prezent, este Executive Chef şi este căutat pentru a găti la…




22:18, 15.11.2016

Veres István e pe cale să devină primul bucătar român care obţine o stea Michelin

Veres István, tânărul bucătar din Târgu Secuiesc recunoscut în ţară mai ales pentru participarea la emisiunea Top Chef din 2014, îşi continuă ascensiunea în carieră şi este pe cale să devină unul dintre cei mai…




15:03, 30.08.2016

Pro TV a schimbat complet juriul de la „MasterChef“: Răzvan Exarhu, printre noii membri

Chefii Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripca (Foa) nu vor mai apărea la masa juriului „MasterChef“ în următorul sezon, un zvon ce a circulat intens în ultimele luni şi a fost în final confirmat de…




11:54, 20.08.2016

„Dinner In The Sky” revine la Bucureşti: cât costă o cină la 50 de metri înălţime, în Piaţa George Enescu

Ediţia din acest an a Bucharest In The Sky le aduce celor interesaţi patru concepte diferite gândite în aşa fel încât experienţa să fie una aparte: Breakfast In The Sky, Cocktail In The Sky, Bucureştiul Interbelic…




11:51, 19.09.2014

Radisson Blu aduce experienţa autentic germană a Oktoberfest la Bucureşti

"Autumn Fest" aduce la Bucureşti toate ingredientele necesare pentru a recrea atmosfera exuberantă a Oktoberfest-ului din Műnchen: peste 3500 litri de bere Hofbräu (berea oficială Oktoberfest), mesele lungi de…




00:06, 06.09.2014

Despre "haute cuisine" autentic romanesc, cu Chef Ashlie Dias

Conceptul "market to table" isi face intrarea puternic in cele mai elegante restaurante romanesti sub forma de "haute cuisine". Miscarea face parte dintr-o tendinta internationala, cu ecou in SUA si Marea Britanie,…




14:09, 05.12.2013

L’Atelier, un nou resturant frantuzesc in Bucuresti

Hotel Epoque anunta lansarea L’Atelier – l’art culinaire, introducand noul concept al restaurantului gastronomic, care mizeaza pe corespondenta intre arta culinara si artele frumoase ca sursa de inspiratie. L’Atelier…




09:14, 04.06.2013

Tricolorii au fost RĂSFĂŢAŢI de Joseph Hadad, juratul de la Top Chef cu PREPARATE DELICIOASE! FOTO

Echipa naţională a României a fost invitată la restaurantul lui Joseph Hadad, unul dintre juraţi la "Top Chef", iar acesta s-a întrecut în preparate delicioase. "Aseară am avut oaspeţi speciali: echipa…




17:38, 22.12.2012

Secretele artei din farfurie, dezvăluite de un Chef cu o stea Michelin: bucătarul Marco Palumbo

La fel ca pictorii, bucătarii experimentaţi au grijă ca preparatele din farfurie să arate impecabil. Bucătarul italian Marco Palumbo, un chef de renume internaţional, ne dezvăluie tainele bucătăriei profesioniste.…




05:46, 16.12.2012

Secretele unui Chef cu o stea Michelin

Fac din fiecare preparat o operă de artă şi caută perfecţiunea gustului. Pun în fiecare meniu nota personală. La fel ca pictorii pe o pânză, bucătarii experimentaţi umplu farfuria cu gusturi şi arome,…




20:00, 16.11.2012

Inedit! Uite cum mănâncă DJ Wanda salată!

DJ Wanda a luat parte zilele trecute parte la degustarea unor noi preparate inedite din meniul de toamnă al restaurantului SOFA, iar Marian Lupu, Executive Chef, a încântat-o pe vedetă cu salata caprese servită…