Ciolentul - Stiri si informatii despre Ciolentul | prima pagina Ultima actualizare: 06:46:05, 14.06.2024
02:37, 25.01.2016
Cum se prepară ciolentul, deliciaosa mâncare tradiţională evreiască. Ce ingrediente nu trebuie să lipsească
Deşi comunităţile evreieşti din România au dispărut în mare parte, influenţa lor asupra populaţiei majoritare persistă şi azi, iar gastronomia este unul dintre palierele unde această influenţă s-a păstrat cel mai…
00:40, 27.04.2015
Ciolentul, una dintre cele mai vechi mâncăruri tradiționale evreiești
Șolet, șolent, ciolent, ciulent sau holent, una dintre cele mai vechi mâncăruri tradiționale evreiești, preparată pentru a fi consumată în după-amiaza zilei de sâmbătă, se mai gătește și astăzi în localitatea Hida,…
12:15, 06.03.2015
BUCĂTĂRIILE LUMII Sălaj: Ciolentul, una dintre cele mai vechi mâncăruri tradiționale evreiești
Șolet, șolent, ciolent, ciulent sau holent, una dintre cele mai vechi mâncăruri tradiționale evreiești, preparată pentru a fi consumată în după-amiaza zilei de sâmbătă, se mai gătește și astăzi în localitatea Hida,…