Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

02:37, 25.01.2016

Cum se prepară ciolentul, deliciaosa mâncare tradiţională evreiască. Ce ingrediente nu trebuie să lipsească

Deşi comunităţile evreieşti din România au dispărut în mare parte, influenţa lor asupra populaţiei majoritare persistă şi azi, iar gastronomia este unul dintre palierele unde această influenţă s-a păstrat cel mai…




00:40, 27.04.2015

Ciolentul, una dintre cele mai vechi mâncăruri tradiționale evreiești

Șolet, șolent, ciolent, ciulent sau holent, una dintre cele mai vechi mâncăruri tradiționale evreiești, preparată pentru a fi consumată în după-amiaza zilei de sâmbătă, se mai gătește și astăzi în localitatea Hida,…




12:15, 06.03.2015

BUCĂTĂRIILE LUMII Sălaj: Ciolentul, una dintre cele mai vechi mâncăruri tradiționale evreiești

Șolet, șolent, ciolent, ciulent sau holent, una dintre cele mai vechi mâncăruri tradiționale evreiești, preparată pentru a fi consumată în după-amiaza zilei de sâmbătă, se mai gătește și astăzi în localitatea Hida,…