Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

16:05, 13.04.2024

Rețetă: Antricot de vită cu salată verde și roșii cherry coapte

Rețetă: Antricot de vită cu salată verde și roșii cherry coapte

Ingrediente – antricot de vită 350 g – roșii cherry 100 g – salată verde 30 g – unt 20 g – rozmarin – sare – piper – ulei de măsline – ardei iute 5 g Mod de preparare Antricotul de vită se crestează și se condimentează…




16:35, 16.11.2022

Cooking Show by Chef Cătălin Scărlătescu la restaurantul Miraval din Palas

Bucataria moderna este compusa din mai multi factori: prospetimea si calitatea ingredientelor, modul de preparare, dar si platingul. Miraval, restaurantul cu specific mediteraneean, aflat la Palas, îi invita pe…




15:05, 11.05.2022

Vita românească din Mureș rivalizează cu celebrul antricot din Argentina sau Scoția

Fermierii încearcă să aducă pe mesele noastre fripturi fragede și aromate din carne de vită românească. La concurență cu celebrul antricot din Argentina sau Scoția, crescătorii români vor să intre și pe segmentul…




02:50, 28.02.2022

Celebrăm feminitatea la Hotel Unirea & SPA (P)

Hotelul Unirea, situat în centrul vechi al Iasului, v-a obisnuit deja cu traditionalele evenimente de 8 martie, dar si cu rafinamentul aparte pe care îl are aceasta zi dedicata femeii. Cadrul ideal pentru a celebra…




17:10, 04.10.2021

Rețeta zilei preparată de Vlăduț la Super Neatza, 4 octombrie 2021. Antricot de vită cu smochine umplute la cuptor

În ediția din 4 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat un antricot de vită. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: antricot de vită cu floare, ceapă…




22:25, 18.07.2021

Brazilia: Jair Bolsonaro a părăsit spitalul, după câteva zile în care a fost tratat pentru o ocluzie intestinală

Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro a fost externat, duminică, după câteva zile în care a fost tratat pentru o ocluzie intestinală, informează News.ro citând Associated Press.Bolsonaro, care…




12:25, 07.04.2021

Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite, primele declarații după ce a slăbit 10 kilograme. ''Abia aștept să mănânc antricot și să beau vin''

Florin Dumitrescu a reușit într-un timp record să dea jos nu mai puțin de 10 kilograme. Acum, după cele 21 de zile de regim, juratul de la Chefi la cuțite a făcut și primele declarații despre felul în care se simte.




13:40, 16.03.2021

Chefi la cuțite, 15 martie 2021. Antricot de vită cu foie gras, dulceață de ceapă și brânză pane, rețetă gătită de Dorin Voiasciuc

O rețetă care i-a impresionat pe jurați în ediția 8 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite”, a fost rețeta: Antricot de vită cu foie gras, dulceață de ceapă și brânză pane, rețetă gătită de Dorin Voiasciuc.




11:56, 22.02.2021

Vegetarienii vor putea să mănânce carne: A fost deschis primul restaurant care serveşte carne artificială, obţinută prin bioprintare 3D

Cercetătorii de la Technion şi Aleph Farms au reuşit să creeze un antricot prin bioprintare 3D. Antricotul are acelaşi gust şi aspect ca o friptură obişnuită, spun cercetătorii. Are ţesut muscular şi adipos, dar…




10:06, 11.02.2021

Primul antricot creat la imprimanta 3D

Prima friptură creată la imprimanta 3D din lume a schimbat din nou cursul industriei cărnii. O echipă de oameni de știință din Israel a creat un antricot care nu implică sacrificarea unui animal folosind tehnologia…




15:16, 29.01.2021

fermierulargesean.ro: Angus Sud-Oltenia deschide o nouă locaţie în Bucureşti

Sâmbătă, 30 ianuarie, ora 10, Angus Sud-Oltenia îşi va deschide un magazin nou, de acestă dată în Bucureşti, în strada Constantin Rădulescu-Motru, nr. 98, parter (lângă Piața Norilor), Sector 4. Aici veți găsi…




18:12, 04.07.2020

REŢETA ZILEI: Antricot nistrean

Mod de preparare: Antricotul se prepară din file sau margine (groasă sau subţire). Carnea se spală, se usucă, se curăţă de pieliţe şi tendoane, se taie cîte o bucată la porţie, se bate, dîndu-i-se o formă ovală…




10:54, 31.07.2019

Experiența lui Codin Maticiuc cu serviciul de urgență 112. „Încrederea în ei este similară cu antricotul meu de vită. Medium-rare”

Codin Maticiuc a povestit despre experiența pe care a avut-o cu serviciul de urgență 112. Codin Maticiuc a explicat pe contul său de socializare cum a ajuns să sune la 112 și ce s-a întâmplat ulterior. Codin Maticiuc…




10:27, 23.12.2018

Friptura de Crăciun în sos barbeque cu garnitură de cartofi natur

Friptura in sos barbeque cu garnitura de cartofi natur Mod de preparare Friptura in sos barbeque cu garnitura de cartofi natur Cum sa ne alegem bucata potrivita pentru a obtine o friptura gustoasasi frageda?Ce…




04:02, 20.11.2018

10.000 euro/săptămână pentru două zile şi jumătate de muncă. Cine sunt norocoşii

Deputaţii şi senatorii au muncit în Parlament, în medie, două zile şi jumătate pe săptămână, adică o jumătate din cât lucrează un român obișnuit. Totuși, deputații au fost ceva ai harnici decât senatorii: 2,5 zile…




06:33, 02.03.2018

Review George Butunoiu: As fi preferat sa fie mai mic antricotul, dar si mai ieftin

vezi galeria Vacamuuu 2, cunoscut si ca Vacamuuu GWT, adica Vacamuuu de la Globalworth Tower din Floreasca, langa Promenada Mall, e al doilea restaurant steakhouse al celor care au deschis primul Vacamuuu in Piata…




14:24, 15.02.2018

Antricot de vită la grătar

Ingrediente O felie de antricot (groasa de 2 cm, 175-200 gr.) sare piper Preparare Scoateti carnea din pachet si asezati-o intre doua servetele pe o farfurie in frigider, pentru a obtine o suprafata relativ uscata.…




10:28, 11.11.2017

Importăm produse alimentare în condiţiile în care agricultura noastră ar putea hrăni UȘOR 80 de milioane de oameni!

Ca atare, restaurantele cu pretenţii refuză carnea vitelor crescute în fermele româneşti şi preferă să importe materia primă de pe alte continente.   Chef Marian Huzu a pregătit un antricot de vită de rasă Angus…




14:18, 22.11.2016

Reteta video: Italian burger

Reteta filmata si preparata in cadrul campaniei de educatie culinara "Atelierul de gusturi", initiata de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.Ingrediente pentru 1 burger 200 g. Antricot…




12:27, 18.11.2016

Piept de curcan la cuptor

De ce ai nevoie pentru piept de curcan la cuptor 1 căpăţână la usturoi ulei de floarea soarelui sare piper 2 linguri unt 1, 5 kg piept de curcan ½ lingură pudră de ardei cimbru, după gust Află cum se prepară pieptul…




11:38, 26.09.2016

Antricot la gratar, cu rosii umplute

Ce ar fi o friptura fara cateva legume alaturi Pe acest principiu am mers atunci cand am pregatit o reteta delicioasa: antricot la gratar, cu rosii umplute Ingrediente 3 bucati mari de antricot de porc Pentru sos:…




15:24, 31.08.2016

Safari Park la Cluj GALERIE FOTO

Safari Park la Cluj GALERIE FOTO  Complexul de la limita cu judeţul Sălaj va avea grădină zoologică, restaurant şi pensiune, iar domeniul de vânătoare şi de agrement se va întinde pe aproape 1.000 de hectare.…




13:03, 09.06.2016

Antricot de vită cu ciuperci

Antricot de vită cu ciuperci – Ingrediente (3-4 porţii) Pentru aluat500 g antricot de vită450 g ciuperci350 bacon3 roşii3-4 căţei de usturoipătrunjel pentru decorsarepiper150 ml apă1 pahar cu vinulei Antricot de…




19:41, 01.06.2015

Simplu ca „buna ziua”. Te ajutam sa gatesti ”Antricot de vita cu salata verde si rosii cherry coapte”

lugojinfo.ro si Russenart Comunication iti propune o noua reteta. In aceasta saptamana va invatam sa gatiti ceva din bucataria mediteraneana. Reteta este una simpla si se gateste in cateva minute. Pentru a va apuca…




00:00, 13.05.2015

GALERIE FOTO: Reţete delicioase pentru pofticioşi Antricot de vită cu salată verde și roșii cherry coapte

www.inbucatariilelumii.wordpress.comIngrediente:antricot de vită 350 groșii cherry 100 gsalată verde 30 gunt 20 grozmarin sare piper ulei de măsline ardei iute 5 g Mod de preparare:Antricotul de vită se crestează…




08:45, 28.04.2015

Înnebuneşte-ţi papilele de plăcere: Antricot şi paste risoni, într-un preparat delicios

Fie că îţi doreşti să te răsfeţi cu ceva delicios, fie că vrei să încerci ceva nou, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi "Filakia", un preparat delicios cu antricot şi paste risoni




14:00, 03.03.2015

La Boheme – Un week-end dedicat femeilor, la Unirea Hotel & SPA

Cina pe 7 si 8 martie (ora 19) - Preparate rafinate & muzica live Îti doresti o seara speciala, cu muzica live si preparate rafinate, savurate la înaltime? Vino pe 7 sau 8 martie la Restaurant Panoramic si sarbatoreste…




08:45, 12.11.2014

Reţeta lui Vlădutz: Pupici de toamnă, un preparat delicios, cu antricot de viţel

O zi mohorâtă precum cea de astăzi e musai să fie asezonată cu un preparat delicios, iar Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune pupici de toamnă cu antricot de viţel. Ingrediente: - Antricot…




16:15, 28.11.2013

Cultură cu antricoate. ICR promovează CHERMEZE cu „băuturi la discreţie”

Filiala Institutului Cultural Român (ICR) de la Tel Aviv a postat, joi, pe pagina sa oficială de Facebook un afiş prin care românii sunt chemaţi să sărbătorească revelionul cu „băuturi la discreţie”.




11:46, 28.02.2013

REŢETA ZILEI: Buturugi cu piure de avocado

Ingrediente:1 kg muşchi de vită100 g unt100 ml coniacsarepiperGusta si Antricot de vitel in sos de vin si portocalaPentru Sos:500 g vişine100 g smântână50 g făină50 g untIncearca si Friptura de curcan in sos de…