Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI: Antricot nistrean

Publicat:

Mod de preparare: Antricotul se prepara din file sau margine (groasa sau subtire). Carnea se spala, se usuca, se curata de pielite si tendoane, se taie cite o bucata la portie, se bate, dindu-i-se o forma ovala cu grosimea de 0,7-1 cm, se sareaza, se pipareaza, se stropeste cu vin si ulei si se lasa sa se marineze 20-30 minute. Apoi se prajeste pe ambele parti intr-o tigaie cu untura calita. In

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Cozonac de Paște, rețeta celebrului bucatar Barbosu. Cate grade trebuie sa fie in bucatarie pentru a creste aluatul frumos

12:55, 23.04.2024 - Daca vreți sa pregatiți cozonac de Paște și sa nu dați greș la prepararea acestui desert delicios, un bucatar cunoscut in Romania a dezvaluit cum trebuie sa procedezi pentru a obține cel mai bun cozonac. Cate grade trebuie sa fie in bucatarie pentru a creste aluatul frumos? Cozonac de Paște, rețeta…

Drobul, o delicatesa nelipsita de pe masa de Paște. Ce sa pui in compoziție, ca sa nu se sfarame: secretul gospodinelor desavarșite

08:36, 19.04.2024 - Ce sa pui in drob ca sa nu se mai sfarame! Ingrediente: maruntaie de miel (ficat, plamani, inima si rinichi), 1 prapur de miel, ½ kg ficat de pui, ½ kg carne macra de pui sau de vita, 3 legaturi ceapa verde, 3 legaturi marar, 3 legaturi patrunjel, 4-5 oua , 2 legaturi usturoi, 2-3 oua fierte tari, 1…

Drob de miel rețeta moldoveneasca. Deliciul de pe masa de Paște

13:00, 18.04.2024 - Daca vrei sa ai pe masa de Paște drob de miel rețeta moldoveneasca, trebuie sa urmezi aceasta rețeta prin care obții cel mai delicios preparat de sarbatori. Gustul organelor de miel cu ceapa verde, condimente și verdețuri este deosebit și ii va bucura pe toți cei prezenți. Poți servi drobul cu paine…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

16:21, 08.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

09:55, 07.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…

Reteta de sloi de oaie. Reteta de sloi muntenesc de porc

09:06, 06.02.2024 - Sloiul este un preparat culinar gatit din carne de oaie, insa rețeta poate fi reinterpretata dupa bunul plac. Iata cum faci acasa racitura de oaie sau sloi de oaie, dar și care este cea mai buna rețeta de sloi muntenesc de porc.Sloiul este o mancare tradiționala, denumita și racitura ciobaneasca de…

Ce sa presari in tava de friptura, ca sa iasa carnea frageda. Secretul marilor bucatari din Romania

17:35, 25.01.2024 - Ce poate fi mai gustos decat o friptura frageda, suculenta, gatita la gratar, alaturi de garnitura dumneavoastra preferata. Pentru a ieși carnea frageda, trebuie sa respectați cateva reguli foarte simple. Friptura va avea un gust mult mai bun. Trucul celor mai buni bucatari pentru o friptura frageda…


Ce parere ai despre aceasta stire?