Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Antricot de vită la grătar

Publicat:

Ingrediente O felie de antricot (groasa de 2 cm, 175-200 gr.) sare piper carnea din pachet si asezati-o intre doua servetele pe o farfurie in frigider, pentru a obtine o suprafata relativ uscata. Gratarul trebuie sa fie incins foarte bine. Scoateti carnea din frigider cu circa 10-15 minute inainte de a o gati, ea trebuie sa fie la temperatura camerei. Sarati si piperati pe ambele parti. Un antricot de vita are o aroma deosebita, un gust specific si dupa par (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Paște cu gust de Acasa: Sarbatorește cu produsele Hanul Boieresc de la PENNY

16:20, 29.04.2024 - Cand vine vorba de Paște, preparatele tradiționale romanești nu sunt doar mancaruri - sunt povești ale unor timpuri care ne amintesc de acasa. Și ce mod mai bun de a spune aceste povești decat cu ajutorul gamei Hanul Boieresc. Hanul Boieresc, marca proprie a PENNY, se distinge prin calitate și respect…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

07:20, 07.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

15:00, 05.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Superalimentul care are mai multa vitamina B decat carnea. Ce beneficii mai are pentru sanatate

19:25, 18.03.2024 - Carnea este unul dintre cele mai iubite alimente, nelipsite din dieta multor oameni. Exista, insa, și persoane care vor sa o inlocuiasca, insa nu știu care sunt produsele ce ii poț imita perfect proprietațile. Afla ca exista un aliment care conține mai multa vitamina B decat carnea și are numeroase…

Carnea pentru care romanii au renuntat la cea de porc. Este consumata zilnic, ce spun expertii

16:00, 03.03.2024 - Fie ca au fost convinși de recomandarile specialiștilor sau forțați de scumpirile din ultima perioada, romanii au inceput sa faca schimbari in meniul zilnic. Afla, din randurile de mai jos, care este carnea pentru care romanii au renuntat la cea de porc. Este consumata zilnic la noi in țara, in cantitați…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…

De ce sa pui carnea de porc 30 de minute la frigider inainte de a o gati. Cotletele vor ieși perfecte

16:30, 19.02.2024 - Vrei sa gatești cotlete de porc delicioase? Playtech Știri iți explica secretele unui preparat deosebit. Afla in randurile de mai jos care este motivul pentru care ar trebui sa lași carnea de porc 30 de minute la frigider, inainte de a o gati. Rezultatul final va mulțumi chiar și pe pretențioși! Cotletele…


Ce parere ai despre aceasta stire?