Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

15:16, 18.09.2017

Rețeta lui Anjani Kumar – Costite de Porc marinate la cuptor cu sos barbeque

Ingrediente: – 2 bucati costite (1.5-2kg) – 2 linguri de mustar Dijon – 2 linguri ulei de masline – 4-5 catei usturoi pisat – 1 buc de ghimbir pisat -Sos barbeque (eu am folosit de…




14:30, 02.09.2017

Rețeta lui Anni (Anjani Kumar) – Desert cu morcovi (Gajar Halwa)

Ingrediente:  500 gr. morcov razuit 1 litru de lapte (3.5% grasime) 70 + 30 gr. unt 150 gr. zahar sau dupa gust cateva fire de sofran 1 lingura de apa de trandafir 1/2 lingurita cardamom macinat 100g urda dulce/Branza…




14:27, 21.07.2017

Rețeta lui Anni: frigărui din piept de pui cu orez și legume

Ingrediente pentru frigarui 500 gr. piept de pui iaurt gras – 100gr. pasta de ghimbir – 1 lingurita pasta de usturoi – 1 lingura 1 lingura de ulei turmeric macinat – 1 lingurita ½ lingurita de cumin…




22:42, 15.04.2014

MASTERCHEF 2014: Cine sunt cei 22 de concurenţi care şi-au păstrat şorţul. Lista completă

MASTERCHEF 2014: În prima proba a serii legumele au facut diferenta. Daca in anii trecuti ceapa sau pestele i-au facut pe concurenti sa planga la propriu, de data aceasta juratii le-au testat cunostintele de baza…




03:03, 01.04.2014

Uite desertul preferat al indianului de la «MasterChef»!

A venit acum 11 ani în România, ca să studieze Medicina, dar pasiunea pentru arta culinară l-a împins să participe la concursul „MasterChef” de la PRO TV. Anjani Kumar Jaiswal i-a cucerit pe chefii din juriu şi…




22:03, 31.03.2014

INTERVIU EXCLUSIV Anjani, indianul care a impresionat jurații MasterChef

Anjani Kumar Jaiswal a venit pentru prima oară în România în 2003, cu scopul de a studia la Facultatea de Medicină. După 11 ani petrecuți în România, indianul care a impresionat jurații MasterChef este medic rezident…