Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

12:57, 23.07.2018

Care este marea greşeală pe care milionarii români se încăpăţânează să o repete de 10 ani încoace. În 2009 putea să le fie fatală

„În imobiliare, lucrurile par să se mişte mai repede decât în HoReCa“, mărturiseşte, pentru NewMoney, Andrei Iuşut, antreprenorul care a decis, după opt ani în care s-a concentrat pe creşterea şi dezvoltarea grupului…




22:36, 10.07.2018

Andrei Iusut, fostul proprietar Divan, despre interesul pentru investitii imobiliare: Am vrut sa demonstrez ca se pot face si la noi locuinte bune si…

Andrei Iusut (36 de ani) a studiat economie la ASE si a intrat in afaceri inca din facultate. De atunci si pana in prezent, toata viata sa profesionala a insemnat antreprenoriat. A trecut de la import de anvelope…




12:13, 21.06.2018

Andrei Iusut, fostul proprietar al restaurantelor Divan, da startul lucrarilor la al doilea proiect rezidential de tip boutique

Andrei Iusut, antreprenorul care a dezvoltat brandul de restaurante Divan, a investit suma de 2,5 milioane de euro intr-un proiect rezidential de tip boutique - Pipera Vlad Tepes, prin intermediul companiei de…




18:28, 20.06.2018

După ce a vândut restaurantele Divan, Andrei Iuşut intră pe imobiliare

Antreprenorul român Andrei Iuşut, care anul trecut şi-a vândut reţeaua de restaurante Divan din centrul Bucureştiului, a anunţat că intră pe piaţa imobiliară pe un segment dedicat proiectelor de locuinţe de lux…




08:03, 11.06.2017

Restaurantele care vand saorma sau kebab au avut rezultate mai slabe in 2016

Restaurantele cu preparate cu specific turcesc nu mai au succesul de altadata in Romania, rezultatele financiare obtinute in 2016 fiind mai slabe decat in anii anteriori. Dristor Kebap a inregistrat un profit in…




15:06, 10.06.2017

Mititeii bat șaorma. Evoluția pieței de fast-food în 2016

Restaurantele cu preparate cu specific turcesc nu mai au succesul de altădată în România, rezultatele financiare obţinute în 2016 fiind mai slabe decât în anii anteriori. Dristor Kebap a înregistrat un profit în…




16:44, 27.02.2017

Lanțul de restaurante Divan a fost vândut

După opt ani în care a dezvoltat ca afacere de familie lanţul de restaurante Divan Group, antreprenorul Andrei Iuşut a decis să vândă toate operaţiunile unui fond de investiţii turcesc, la...




16:33, 27.02.2017

Restaurantele Divan, vandute unui fond de investiţii turcesc

După opt ani în care a dezvoltat ca afacere de familie lanţul de restaurante Divan Group, antreprenorul Andrei Iuşut a decis să vândă toate operaţiunile unui fond de investiţii turcesc, la începutul anului 2017.




13:25, 17.10.2014

EXCLUSIV! Milionarul de 28 de ani care s-a îmbogăţit din bucătăria orientală

Când tatăl lui l-a intrebat, aşa cum îşi întreabă părinţii copiii, ce vrea să se facă atunci când va fi mare, Andrei Iusut i-a răspuns ca vrea să facă afaceri. Şi exact asta a facut, încă din facultate. Câţiva…




14:30, 24.07.2013

Antreprenor din Centrul Istoric: Oamenii cu bani mulţi nu mai vin în Centrul Vechi

Andrei Iusut a deschis restaurantul cu specific turcesc Divan in anul 2010, cu un buget de 400.000 euro, iar in 2012 a inaugurant restaurantul grecesc Meze Taverna, printr-o investitie de 270.000 euro. Ambele restaurante…




21:51, 23.07.2013

Antreprenor din Centrul Istoric: Romanii sunt precauti cu bugetul, nu ramane nimic in farfurii

La cinci ani de la declansarea crizei, romanii tin cu dintii de bugete si nu mai fac excese. Andrei Iusut, care detine doua restaurante in Centrul Vechi, spune ca in 2013 romanii au taiat din sumele alocate iesirilor…




17:40, 26.01.2013

Vacanta in Grecia: locul ideal pentru seri tarzii la un pahar de vin

Andrei Iusut, proprietarul a doua restaurante din centrul istoric al Capitalei, Divan, inaugurat in urma cu 3 ani, si Meze, deschis in 2012, povesteste cititorilor Wall-Street.ro despre locul sau preferat de vacanta…




13:40, 19.10.2012

Proprietarul restaurantului Divan a investit 270.000 euro intr-o taverna greceasca in centru (FOTO)

Andrei Iusut, proprietarul restaurantului Divan, unul dintre cele mai de succes localuri din centrul istoric al Capitalei, a investit 270.000 euro intr-o taverna greceasca, tot in centrul  vechi.