Alexandru Ciric - Stiri si informatii despre Alexandru Ciric | prima pagina Ultima actualizare: 23:01:30, 20.05.2024
Din ce sunt făcute iaurturile din magazin, de fapt. Nu o să mai vrei să le mănânci după ce afli asta
Directorul Institutului Național de Cercetări Alimentare (ICA), Alexandru Cîrîc, a dezvăluit din ce sunt făcute iaurturile care au cea mai mare vânzare în magazine și supermarketuri. Dacă ești tentat să crezi că…
Mare atenție! Ce conține iaurtul de pe rafturile magazinelor: 'Ne duce către pieire'
Iaurtul este unul dintre alimentele preferate ale românilor. Din nefericire, de cele mai multe ori, nu știm ceea ce mâncăm atunci când alegem acest aliment. Alexandru Cîrîc, directorul Insitutului Național de Cercetări…
Alexandru Cîrîc, despre iaurtul de pe rafturile supermarketurilor: Ne ducem către prețul cel mai mic, producătorul este forțat să diminueze prețul, este…
Iaurtul este unul dintre alimentele preferate ale românilor, însă, de cele mai multe ori, nu știm exact ce conține produsul pe care îl alegem din magazine. Alexandru Cîrîc, directorul Institutului Național de Cercetări…
Ce conține iaurtul de pe rafturile magazinelor: „Nu mai este chiar iaurt/Noi cerem asta”
Iaurtul este una dintre opțiunile preferate ale românilor atunci când vine vorba de alimentație. Cu toate acestea, adesea ne lipsesc informațiile necesare pentru a face alegeri conștiente atunci când cumpărăm acest…
Cât timp rezistă ouăle roșii fără să devină un pericol pentru sănătate
Directorul Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), Alexandru Cîrîc, a explicat, la Antena 3 CNN, cât timp rezistă ouăle roșii de la Paşte , fără să fie periculoase pentru sănătate. „În primul rând, dacă…
17:30, 22.04.2024
Val de scumpiri chiar înainte de Paște! Va trebui să fim mai cumpătați…
Potrivit experților, vom avea parte de un val de scumpiri la alimente chiar înainte de Paște, ceea ce înseamnă că ar trebui să fim mai cumpătați atunci când mergem la cumpărăturile pentru sărbători. În același…
Ce sunt punctulețele negre pe care le vedem pe roșii. Majoritatea consumatorilor nu știu ce reprezintă: „Acea toxicitate se manifestă prin acumulare”
Cu toții am văzut acele roșii cu punctulețe mici și negre pe ele, însă majoritatea consumatorilor nu știu dacă produsul mai este comestibil după ce acestea apar.Alexandru Cîrîc, directorul Institutului Național…
Ce riscăm dacă mâncăm prea mult în oraș. Expert: „Asta se întâmplă în bucătăriile din mall-uri!”
Alegerea cu grijă a restaurantelor atunci când ieșiți în oraș pentru a lua masa este crucială pentru a vă asigura că experiența dumneavoastră este plăcută, dar și sigură.Invitat în emisiunea iThink de la Antena…
09:10, 01.04.2024
Românii vor să știe ce mănâncă. Aparate de testat pesticide, la mare căutare
Știrile din ultima vreme îi îngrijorează pe români. Vor să știe ce mănâncă și și-ai achiziționat aparate care măsoare nivelul pesticidelor din alimentele pe care le cumpără. În mediul online, acestea se vând cu…
Cum identificăm la raft cei mai sănătoși crenvurști: greșeala pe care o comit foarte mulți oameni/ VIDEO
Directorul Institutului de Cercetare Alimentară, Alexandru Cîrîc, a explicat faptul că mulți români aleg greșit crenvuștii pe care îi mănâncă. El a precizat că un crenvușt normal trebuie să aibă membrana ușor zbârcită…
Crenvurști de culoare roz! Ce spune directorul Institutului de Cercetare Alimentară
Eticheta și aspectul sunt două criterii pe care trebuie să le avem în vedere atunci când cumpărăm crenvurști, avertizează Alexandru Cîrîc, directorul Institutului de Cercetare Alimentară. Potrivit directorului…
Cum alegem crenvurștii sănătoși. Directorul ICA: ”Ar trebui să ne orientăm spre cei cu membrana zbârcită!”
Românii se uită tot mai mult la calitatea mâncării, dar de multe ori este extrem de greu de ales.Invitat în emisiunea iThink de la Antena 3 CNN, Alexandru Cîrîc, directorul Institutului de Cercetare Alimentară,…
12:42, 05.07.2014
LAPTE CU URINĂ DE VACĂ! Cum poţi depista ce cumperi din magazin
Este vorba despre kiturile analitice care descoperă dacă producătorii au adăugat în lapte sare, uree sau polifosfaţi. Institutul de Cercetări Alimentare (ICA) a inventat un procedeu extrem de simplu, pe bază de…