Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO SuperLiga: Sepsi Sfântu Gheorghe, victorie la limită pe terenul ultimei clasate

Publicat:
VIDEO SuperLiga: Sepsi Sfântu Gheorghe, victorie la limită pe terenul ultimei clasate

a reușit o victorie grea pe terenul celor de la FC Botoșani, scor 2-1, in etapa a XXVIII-a din SuperLiga. Dupa acest rezultat, covasnenii spera inca la un loc in play-off.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol si foto: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO SuperLiga: Universitatea Cluj, victorie la limita cu Poli Iași – Moldovenii, fara șut pe poarta

18:45, 24.04.2024 - Universitatea Cluj a invins miercuri Poli Iași cu scorul de 1-0, in etapa cu numarul șase din play-out-ul SuperLigii. Deși posesia a fost una echilibrata, oaspeții au incheiat meciul fara șut pe poarta.

VIDEO SuperLiga: Victorie pentru ultima clasata

17:46, 30.03.2024 - ​FC Botoșani a obținut un succes important in lupta pentru evitarea retrogradarii, dupa ce s-a impus pe teren propriu in fața celor de la Poli Iași, in etapa cu numarul 2 a play-out-ului SuperLigii Romaniei.

CSC Dumbravita a inceput play-outul cu un esec pe terenul ultimei clasate. Cosmin Stan: „Am simtit o nesiguranta in teren”

14:20, 30.03.2024 - CSC Dumbravita nu a putut sa rezolve problema absentelor sau a celui mai mic „Under” si a cedat, scor 1-3, in deplasare cu „lanterna” grupei A a play-outului – CSM Alexandria. Alb-verzii au deschis scorul prin Bruce Nortey, dar au aratat apoi multa nesiguranta in joc. Primele ocazii notabile le-au apartinut…

CFR Cluj, victorie la limita cu locul 18 in Liga 2. Ce jucatori a testat Adi Mutu

13:15, 23.03.2024 - CFR Cluj a disputat astazi un meci amical contra divizionarei secunde Unirea Dej, locul 18 din 20 in Liga 2, pe care l-a caștigat la limita, 1-0. CFR Cluj a inceput cu stangul play-off-ul, 1-2 pe teren propriu cu Universitatea Craiova, și ocupa momentan locul 4 in Superliga, cu 27 de puncte, 8 sub liderul…

VIDEO SuperLiga: FCSB, victorie la limita cu ultima clasata – Duel spectaculos cu trei eliminari

22:05, 25.02.2024 - FCSB s-a detașat la zece puncte de principalele urmaritoare, dupa victoria de pe teren propriu in fața celor de la FC Botoșani, scor 3-2, in runda a XXVII-a a SuperLigii. Meciul nu a fost insa lipsit de incidente.

VIDEO SuperLiga: Campioana Romaniei iși consolideaza locul de play-off, dupa o victorie la limita

19:36, 19.02.2024 - Farul Constanța a mai facut un pas important pentru calificare in play-off, dupa victoria cu scorul de 1-0 pe terenul celor de la Sepsi Sfantu Gheorghe, in penultima partida a etapei cu numarul 26 a SuperLigii.


Ce parere ai despre aceasta stire?