Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO SuperLiga: Sepsi Sfântu Gheorghe, victorie la limită pe terenul ultimei clasate

Publicat:
VIDEO SuperLiga: Sepsi Sfântu Gheorghe, victorie la limită pe terenul ultimei clasate

a reușit o victorie grea pe terenul celor de la FC Botoșani, scor 2-1, in etapa a XXVIII-a din SuperLiga. Dupa acest rezultat, covasnenii spera inca la un loc in play-off.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol si foto: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Oțelul Galați, victorie la limita cu Hermannstadt in play-out-ul din SuperLiga

15:36, 28.04.2024 - Francois Yabre (in minutul 3) a marcat unicul gol al partidei dintre Oțelul Galați și FC Hermannstadt (scor 1-0), contand pentru etapa cu numarul șapte din play-out-ul SuperLigii Romaniei la fotbal.

FC Botoșani urca trei locuri in clasament, cu o victorie obținuta in minutul 90 impotriva lui Dinamo

22:25, 23.04.2024 - Dinamo și-a marcat autogol, a ratat un penalty și a jucat o repriza in 10 oameni, in meciul pierdut dincolo de minutul 90, in deplasare la FC Botoșani. Al doilea meci al etapei cu numarul 6 din Superliga s-a incheiat cu scorul de 2-1, cu „cainii roșii” tr

VIDEO SuperLiga: Debut cu victorie pentru Costel Galca pe banca Unviersitații Craiova

21:00, 21.04.2024 - Universitatea Craiova a invins duminica in deplasarea de la Sepsi Sfantu Gheorghe, scor 3-1, in etapa cu numarul 5 din play-off-ul SuperLigii. Formația lui Costel Galca a urcat pe locul secund al clasamentului.

Ioan Ovidiu Sabau, dupa ce U Cluj a caștigat la pas cu FC Botoșani: „Este tare greu sa faci spectacol in play-out”

20:15, 15.03.2024 - Antrenorul Ioan Ovidiu Sabau (56 de ani) a declarat ca a avut mari emoții inaintea meciului cu FC Botoșani, caștigat de U Cluj, scor 3-0, in prima runda a play-out-ului din Superliga. Dupa aceasta victorie, clujenii s-au distanțat in fruntea clasamentului, cu 24 de puncte, și sunt siguri ca vor incheia…

SCM Zalau, doar remiza pe terenul ultimei clasate

20:45, 09.03.2024 - Prima partida oficiala din acest an pentru SCM Zalau nu a fost tocmai asa cum si-a dorit conducerea si jucatorii. Formatia de la poalele Mesesului a obtinut doar o remiza pe terenul ultimei clasate din Seria a X-a, Minaur Baia Mare. Scorul a fost 0 – 0 la finalul celor 90 de minute, dupa o partida echilibrata,…

VIDEO SuperLiga: FCSB, victorie la limita cu ultima clasata – Duel spectaculos cu trei eliminari

22:05, 25.02.2024 - FCSB s-a detașat la zece puncte de principalele urmaritoare, dupa victoria de pe teren propriu in fața celor de la FC Botoșani, scor 3-2, in runda a XXVII-a a SuperLigii. Meciul nu a fost insa lipsit de incidente.

VIDEO SuperLiga: Campioana Romaniei iși consolideaza locul de play-off, dupa o victorie la limita

19:36, 19.02.2024 - Farul Constanța a mai facut un pas important pentru calificare in play-off, dupa victoria cu scorul de 1-0 pe terenul celor de la Sepsi Sfantu Gheorghe, in penultima partida a etapei cu numarul 26 a SuperLigii.


Ce parere ai despre aceasta stire?