Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO – Operațiunea 'nevăstuica sălbatică' a fost lansată: aviația ucraineană adoptă tactica americanilor din Vietnam

Publicat:
VIDEO – Operațiunea 'nevăstuica sălbatică' a fost lansată: aviația ucraineană adoptă tactica americanilor din Vietnam

Aviația ucraineana a adoptat tactici din epoca razboiului dus de americani in Vietnam, impotriva apararii aeriene rusești. Se pare ca piloții ucraineni folosesc așa-numitele tactici de „nevastuica salbatica”, pentru a atrage radarele de aparare aeriana rusești sa se activeze inainte de a le lovi cu rachete antiradar furnizate de Occident, dezvaluie .

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasa „nevastuica salbatica” pentru a distruge apararea antiaeriana a Rusiei

15:30, 12.05.2024 - Piloții ucraineni efectueaza misiuni periculoase de „nevastuica salbatica” pentru a suprima apararea antiaeriana a Rusiei. Rachetele avansate furnizate de SUA au jucat un rol critic in aceste misiuni, scrie Business Insider.

"Drumul spre iad". Armata ucraineana face public un video cu zeci de tancuri rusești arse pe linia frontului in Donețk (VIDEO)

14:50, 05.05.2024 - Forțele armate ale Ucrainei au publicat un videoclip in care arata 42 de tancuri rusești arse in regiunea Donețk. Ministerul ucrainean de la Kiev a descris imaginile ca aratand „drumul spre iad”.

Ministerul rus de Externe le prezice americanilor 'o umilinta ca in Vietnam și Afganistan' pe frontul din Ucraina

15:06, 21.04.2024 - Rusia a declarat, duminica, ca aprobarea de catre Camera Reprezentantilor a Congresului american a unui sprijin suplimentar pentru Ucraina de 60,84 miliarde de dolari a aratat ca Washingtonul se scufunda mai adanc intr-un razboi hibrid cu Rusia, razboi care se va sfarsi printr-o umilinta similara cu…

Kuleba: „Apararea aeriana ucraineana apara și Moldova, Romania si Polonia de amenințarea rachetelor și dronelor rusești”

16:40, 15.04.2024 - Ucraina le-a cerut din nou luni aliatilor sa faca „pasi extraordinari si indrazneti” in vederea furnizarii de aparare aeriana pentru a ajuta la apararea impotriva valurilor de atacuri aeriene rusesti care au vizat sistemul energetic in ultimele saptamani, iar unul dintre argumentele aduse de ministrul…

Secretele rachetei hipersonice rusești Zirkon pot ajunge in mainile americanilor

22:50, 26.03.2024 - Doborarea cu succes a doua rachete rusești ZM22 Zircon deasupra Kievului in dupa-amiaza zilei de 25 martie a facut posibila obținerea mult mai multe date despre acestea și sa afle ca acest tip de racheta.

Cum iși mențin piloții concentrarea in condiții extreme?

21:16, 16.03.2024 - Oboseala piloților este din nou in centrul atenției, dupa vestea ca doi piloți indonezieni au adormit in timpul unui zbor.  Aviația militara se confrunta cu aceasta problema de zeci de ani și are deja o soluție surprinzatoare, dar nu dintre cele mai bune, se pare. In prezent, piloții, atat cei militari,…

Cum au reușit rușii sa distruga primele tancuri americane M1 Abrams in Ucraina (Forbes)

07:05, 15.03.2024 - Tancurile fabricate in Occident folosite de armata ucraineana - Challenger 2, Leopard 2 și M1 Abrams - sunt ținte prioritare pentru forțele ruse din motive operaționale evidente, dar și pentru ca fiecare model de tanc din Occident distrus reprezinta o sursa buna de propaganda, scrie Forbes. In ciuda…

Unitatea ucraineana secreta care scufunda navele rusești din Marea Neagra

14:30, 12.03.2024 - BBC a primit un acces rar la operațiunile Grupului 13, unitatea secreta a agenției de informații militare a Ucrainei (GRU) care a scufundat recent nava rusa de patrulare Serghei Kotov cu ajutorul dronelor navale.


Ce parere ai despre aceasta stire?