Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Mirela Boureanu Vaida a UIMIT pe toată lumea! Ascult-o cum cântă MANELE live, la "Mireasă pentru fiul meu"

Publicat:

a demonstrat ca poate canta oricand, orice. La "Mireasa pentru fiul meu", prezentatoarea i-a distrat pe toti concurentii cand a interpretat live, pe neasteptate, maneaua "Buzele tale, doua petale".

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ouale maronii vor disparea din magazine. Anunțul care a uimit pe toata lumea, ce se va intampla in 5 ani

17:46, 21.04.2024 - Informația momentului pe piața comerciala: ouale maronii ar putea sa dispara din magazine sau supermarketuri, in urmatorii cinci ani. Fermierii nu mai sunt dispuși sa ingrijeasca gaini maro, avand in vedere ca cele albe prezinta avantaje mai profitabile. Cat de mari sunt ouale comercializate in magazine…

Imagini de colecție cu Simona Gherghe de la inceputul carierei in televiziune. Prezentatoarea a uimit pe toata lumea

15:40, 17.04.2024 - Simona Gherghe a sarbatorit 22 de ani de televiziune printr-o postare inedita pe rețelele de socializare. Iata cum arata prezentatoarea TV la primele ei jurnale de știri! Telespectatorii au ramas impresionați.

Doctorul barladean Ion Chiricuta a uimit lumea stiintifica prin lucrarea sa unica, in 20 de volume, „Enciclopedia Oncologica”!

00:10, 09.04.2024 - DOCTOR SI POET… Anul 2024 marcheaza 106 de ani de la nastere (7 ianuarie) a profesorului Ion Chiricuta, unul dintre trunchiurile viguroase ale medicinei romanesti, promotor al oncologiei moderne. Ion Chiricuta s-a nascut la Barlad, dar viata si-a petrecut-o la Cluj, unde a fost director al Institutului…

Mireasa. Detalii neștiute despre trecutul Cristinei. Unde a lucrat concurenta: „Poate par intr-un fel...” / VIDEO

23:35, 03.04.2024 - Cristina a dezvaluit detalii neștiute despre trecutul ei. Iata unde a lucrat concurenta. Ce i-a spus lui Alexandru in ediția de astazi, ținand cont ca sunt la inceput și vor sa afle detalii unul de despre celalalt. Ce a marturisit tanara, la Mireasa!

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Mireasa. Capriciile iubirii. Scandal in casa! De ce s-a enervat Valentin: „Sunt obligat sa spun...” / VIDEO

22:20, 13.03.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 13 martie 2024, din casa Mireasa. Capriciile iubirii. a fost una tensionata. A avut loc un adevarat scandal in casa. Valentin s-a enervat foarte tare și „a aruncat” cu vorbele. Iata de ce s-a enervat concurentul, dar și ce marturisiri a facut despre competiție!

Nora de la Mireasa a surprins pe toata lumea cu aceasta schimbare de look la care nimeni nu se aștepta. Ce mai face ea

17:35, 12.03.2024 - Nora de la Mireasa a reușit sa surprinda pe toata lumea cu o apariție de senzație, la care nimeni nu se aștepta. Aceasta a avut parte de o schimbare de look noua, pentru care fanii au felicitat-o.

Mireasa, sezon 7. Andrei Macovei, gest surprinzator pentru Simona! Fostul concurent s-a filmat singur și i-a uimit pe susținatori

11:51, 17.02.2024 - Andrei și-a incantat susținatorii cu un videoclip in care i-a anunțat ca-i pregatește o surpriza romantica Simonei. Familia Macovei se bucura de momente fericite la 8 luni de la cununia din Finala sezonului 7 Mireasa.


Ce parere ai despre aceasta stire?