Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Carmen Harra a prezis moartea lui Cornel Patrichi! Ce spunea clarvăzătoarea înaintea tragediei

Publicat:

Celebra clarvazatoare, a prezis aceste momente tragice pentru familia maestrului.

"Este în anul "5" care este anul mortii, asta este tot ce pot sa spun, care nu e un an bun", declara în trecut , conform . Si se pare ca cifra "5" i-a purtat ghinion marelui coregraf. Caci chiar în ziua de 5 aprilie a trecut în nefiinta.

Vezi declaratiile complete pe www.antenastars.ro!

A.C.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Andreea Balan, despre cele mai frumoase momente din viața ei. Ce ii bucura sufletul vedetei: "Sunt multe..." / VIDEO

11:30, 09.05.2024 - In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, Andreea Balan a vorbit despre cele mai frumoase momente din viața ei. Artista a spus ce ii bucura sufletul, pe langa cele doua fetițe ale sale.

Star Matinal. Cardi B a fost acuzata de agresiune! Ce a facut celebra cantareața intr-un spital / VIDEO

10:11, 05.04.2024 - Momente tensionate pentru Cardi B! Celebra cantareața este acuzata de agresiune. Ce a facut artista intr-un spital. Victima ei ar fi fost nevoita sa apeleze la operații estetice pentru a ascunde urmele.

Momente grele pentru mama lui Gabi Stangau. S-au implinit șase saptamani de la moartea violonistului, dar și șase ani de cand și-a pierdut soțul: „Cui m-ați lasat...” / FOTO

21:45, 28.03.2024 - Familia lui Gabi Stangau trece prin momente cumplite. Au trecut șase saptamani de cand violonistul a murit, in urma accidentului de ATV. De curand, s-au implinit și șase ani de cand tatal lui s-a stins din viața. Mama lui Gabi Stangau este copleșita de durere.

Selly a investit un milion de euro intr-un film realizat in doar 4 luni: „Socoteala de acasa nu e cea din targ”. Ce așteptari are de la „Buzz House”

15:45, 28.03.2024 - Selly se pregatește sa lanseze un nou film, in luna aprilie a acestui an. Celebrul vlogger a realizat proiectul in doar 4 luni și a investit aproximativ un milion de euro.Celebrul vlogger Selly a investit un milion de euro intr-un film, marcand o noua etapa importanta in cariera sa. Detaliile furnizate…

Actrița celebra, diagnosticata cu cancer la san! A suferit operație de dubla mastectomie: ”Cele mai grele momente”

15:40, 14.03.2024 - O actrița cunocuta la nivel internațional a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. A aflat ca are cancer in urma evaluarii scorului pentru riscul de cancer la san, efectuat de medicul sau. Dupace rezultatul a fost pozitiv, a trecut prin mai multe operații timp de un an.

Romanca celebra care a stat fata in fata cu Hitler si Mussolini. Ce spunea Martha Bibescu despre dictatorii de temut ai Europei: „Un vatman de duzina, care saluta pretenţios”

11:46, 27.02.2024 - A fost una dintre cele mai frumoase și cunoscute romance ale inceputului de secol XX. S-a facut remarcata in toate domeniile, inclusiv in politica. A stat fața-n fața cu oameni politici de renume. Cum i-a descris Martha Bibescu pe Hitler, Mussolini, dar nu numai. „Un vatman de duzina”. Foto Cine a fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?