Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Camera lui Corneliu Vadim Tudor la nouă luni după ce a murit! Fetele lui au mărturisit cu ochii umezi: "S-a întâmplat acum câteva zile"

Publicat:

Noua luni au trecut de la moartea Tribunului Corneliu Vadim Tudor. În aceasta seara, fiicele lui au venit îndurerate în emisia "Rai da' buni" si au facut declaratii incredibile.

La noua luni dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia si Eugenia, fiicele lui, au fost invitate în emisiunea "Rai da' buni" de vineri seara. Mâine urmeaza parastasul si înainte de asta, au facut declaratii despre ce se întâmpla acum acasa.

"Servieta lui este la loc, hainele, totul sunt la fel cum le-a lasat. Prezenta lui e foarte…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Vaslui. Un barbat a murit strivit de un zid de beton. Accidentul s-a produs sub ochii ingroziți ai fiului sau

18:15, 22.04.2024 - Tragedie de proporții in Vaslui! Un barbat a murit strivit de un zid de beton, in timp ce munceala propria casa. Barbatul s-a stins din viața sub privirea ingrozita a fiului sau, care a incercat sa ai salveze viața. Nici eforturile medicilor nu au fost suficiente pentru a supraviețui.

Ce s-a ales de Mihaela Tatu in 2024. Vedeta a marturisit de ce se teme cel mai mult

11:25, 17.04.2024 - Mihaela Tatu a fost devastata dupa moartea parinților saiMihaela a povestit ca moartea parinților sai a fost un punct de cotitura in relația ei cu propria mortalitate. „Nu am avut criza din asta. Cand a murit tata, s-a intamplat exact acum 24 de ani, m-a durut sufletul, am plans, pentru ca noi am avut…

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.

Primele declarații ale Arinei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Kolțov: „O tragedie inimaginabila”

09:46, 21.03.2024 - Jucatoarea de tenis belarusa Arina Sabalenka, in varsta de 25 de ani, a facut miercuri seara, 20 martie, pe contul sau de Instagram primele declarații dupa moartea lui Konstantin Kolțov, relateaza Daily Mail.

Un barbat si-a vazut moartea cu ochii,dupa ce un mal de pamant s-a surpat peste el

06:15, 21.02.2024 - Un barbat si-a vazut moartea cu ochii,dupa ce un mal de pamant s-a surpat peste el The post Un barbat si-a vazut moartea cu ochii,dupa ce un mal de pamant s-a surpat peste el first appeared on Partener TV .

Reacța neverosimila a Chinei, dupa moartea lui Alexei Navalnii: sfideaza intreaga lume

07:55, 19.02.2024 - Intreaga lume este contrariata de modul in care a murit Alexei Navalnii, principalul opozant din Rusia al lui Vladimir Putin, mai puțin China. Principat aliat al Rusiei, China susține ca moartea in condiții groaznice a unui deținut politic este ”o chestiune interna rusa”. "Aceasta este o chestiune…


Ce parere ai despre aceasta stire?